جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

بانک های چینی هم به روس‌ها رحم نکردند

گزارشها حاکی از آن است که دو بانک بزرگ چین اعطای وام برای تأمین مالی خرید کالاهای روسی را محدود کرده اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 28
کد خبر: ۱۲۴۳۱۴

به گزارش راهبرد معاصر براساس آخرین گزارشات دو بانک و مؤسسه مالی بزرگ چین با تحریم‌های آمریکا و متحدانش به دلیل عملیات نظامی روسیه در اوکراین، تأمین مالی برای خرید مواد خام از روسیه را محدود می‌کنند.

با این حال این اقدام ممکن است موقتی باشد ولی هر چه باشد بانک‌های آی سی بی سی و بانک چین که هر دو تحت لوای دولت چین هستند تصمیم گرفته اند برای جلوگیری از خطرات احتمالی تحریم‌های آمریکا این تصمیم را اتخاذ کنند.

آی سی بی سی، بزرگترین بانک جهان از نظر دارایی، و بانک چین، بزرگترین بانک تجاری کشور چین برای تجارت ارز، به طور بالقوه ممکن است دسترسی به دلار را از دست بدهند، زیرا تأمین مالی خرید کالاهای روسیه ممکن است به عنوان حمایت از مسکو در نظر گرفته شود.

این خبر در بحبوحه آشفتگی ژئوپولتیکی و در زمان به رسمیت شناختن خودمختاری لوهانسک و دونتسک توسط روسیه و دفاع این کشور از این دو جمهور خود مختار در برابر اوکراین منتشر شد.

از زمان شروع درگیری، ایالات متحده، اتحادیه اروپا و سایر کشورهای هم پیمان به تحریم بخش‌های مختلف اقتصاد روسیه، قرار دادن مقامات در لیست سیاه و توقف خدمات هوایی از کشورهای دیگر به روسیه و از روسیه به دیگر کشورها روی آورده اند.

در سال‌های اخیر، چین خرید کالاهای روسیه را افزایش داده است، به طوری که در حال حاضر نزدیک به ۳۰ درصد نفت و گاز روسیه توسط دومین اقتصاد بزرگ جهان مصرف می‌شود.

به طوری که در سفر ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه به پکن برای بازی‌های المپیک زمستانی، دو کشور توافق کردند که همکاری در بخش مالی و تأمین گاز را تقویت کنند.

روز جمعه، چین از پذیرش قطعنامه سازمان ملل در محکومیت «تجاوز» روسیه به اوکراین، خودداری کرد./مهر

کلمات کلیدی: بانک چینی
ارسال نظر
آخرین اخبار