شوی ضد ایرانی مقام‌های سعودی در نشست مکه + عکس-راهبرد معاصر
مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد

شوی ضد ایرانی مقام‌های سعودی در نشست مکه + عکس

مقام های سعودی در نشست مکه سلاح‌هایی را به نمایش گذاشته و ادعا کرده‌اند که این ها بقایای سلاح‌های ایرانی هستند که در اختیار انصارالله یمن گذاشته شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۶ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 30
کد خبر: ۱۲۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر ، پایگاه ایندیپندنت عربی اعلام کرد مقام های سعودی شماری از ادوات جنگی که ادعا شده ساخت ایران هستند و در اختیار نیروهای انصارالله قرار گرفته‌اند را در مسیر هیئت‌های شرکت کننده در نشست مکه قرار داده‌اند.

 

پایگاه ایندیپندنت عربی که از سوی افراد نزدیک به مقام های سعودی اداره می‌شود، به نقل از برخی منابع از به نمایش درآمدن آنچه لاشه موشک‌های ایرانی خوانده می‌شود و نیز پهپادها و سلاح‌هایی خبر داد که گروه انصارالله بوسیله آن به شهرها و سرزمین های عربستان سعودی حمله کرده است. طبق ادعای این پایگاه، از جمله ادوات نمایش داده شده به بازدیدکنندگان در نشست مکه، موشک ایرانی «برکان» است که به سوی مکه و فرودگاه ریاض شلیک شده بود.

 

شوی ضد ایرانی مقام‌های سعودی در نشست مکه + عکس

 

سعودی ها همچنین در نمایش ضد ایرانی خود، پهپادهایی را به نمایش درآوردند که ادعا شده بوسیله آنها تأسیسات اقتصادی و زیربنایی عربستان هدف گرفته شده‌اند. اینها، علاوه بر مانیتور بزرگی است که برای نمایش برخی فیلم‌های کوتاه در این خصوص در آن محل قرار داده شده است.

 

ایندیپندنت عربی همچنین اعلام کرد این نمایشگاه در ورودی سالنی قرار دارد که پادشاهان، رؤسای کشورها، هیئت های اعزامی و همراهانشان از نیروهای دیپلماتیک، امنیتی و رسانه‌ای برای شرکت در نشست مکه از آنجا عبور می‌کنند. همچنین ترکی بن صالح المالکی، سخنگوی رسمی نظامی ائتلاف سعودی در کمتر از یک دقیقه، محتوای ادوات نمایش داده شده را برای آنها شرح می دهد.

 

گفتنی است پیش تر نیکی هیلی، نماینده وقت آمریکا در سازمان ملل متحد نیز با برگزاری کنفرانسی خبری در واشنگتن، بقایای شماری از تسلیحات را به نمایش گذاشت و مدعی شد اینها قطعات باقی مانده از موشک شلیک شده ایرانی به ریاض است.

منبع:باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار