وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

دیدار نتانیاهو با داماد و مشاور ترامپ

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با کوشنر و برایان هوک و نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور ایران دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 30
کد خبر: ۱۲۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر ، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با «جارد کوشنر»، داماد و مشاور «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کرد.

 

«جیسون گرینبلات»، فرستاده ویژه آمریکا در امور منطقه، «برایان هوک»، نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور ایران و «ران درمر»، سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا از دیگر افراد حاضر در این جلسه بوده‌اند.

نتانیاهو گفت: «تلاش‌های ایالات متحده تحت رهبری دونالد ترامپ برای گرد هم آوردن متحدان منطقه علیه چالش‌های مشترک مرا به شدت دلگرم می‌کند.»

 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از اظهاراتش به شکست خود در تشکیل کابینه واکنش نشان داد.

او گفت: «دیشب اتفاق کوچکی رخ داد. این ما را متوقف نخواهد کرد. ما همکاری با یکدیگر را ادامه می‌دهیم. دیدار عالی و سازنده‌ای داشتیم که ثابت می‌کند اتحاد میان آمریکا و اسرائیل هیچ‌گاه از این قوی‌تر نبوده و حتی قوی‌تر از این هم خواهد شد.»

 

بامداد پنج‌شنبه (به وقت تهران) نمایندگان پارلمان رژیم صهیونیستی در واکنش به ناتوانی «بنیامین نتانیاهو» در تشکیل کابینه ائتلافی، به انحلال پارلمان و برگزاری مجدد انتخابات رأی دادند.

 

بر اساس مصوبه پارلمان رژیم صهیونیستی که با ۷۴ رأی مثبت در برابر ۴۵ رأی منفی تصویب شد، انتخابات جدید قرار است روز ۱۷ سپتامبر (۲۶ شهریور) برگزار شود.

 

در تاریخ رژیم صهیونیستی این اولین بار است که حزب پیروز نتوانسته کابینه تشکیل دهد. در پی این رخداد، «بنی گانتز» رهبر نمایندگان احزاب معارض در جلسه پارلمان، نتانیاهو را «شکست‌خورده» توصیف کرد.

«برایان هوک» هم در این جلسه گفت کارزار فشار حداکثری علیه ایران جواب داده و «نیروهای نیابتی» ایران تضعیف شده‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار