بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

مقام آلمانی: اوکراین روی عضویت در اتحادیه اروپا حساب نکند

به گفته رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان آلمان بیشترین چیزی که مقامات اوکراین می‌توانند روی آن حساب کنند عضویت به اصطلاح افتخاری است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 06
کد خبر: ۱۲۵۰۰۶

به گزارش راهبرد معاصر آلمان اعلام کرد که روند الحاق اوکراین به اتحادیه اروپا به منافع اتحادیه آسیب می‌رساند و بهترین راه، اعطای عضویت افتخاری به اوکراین است.
مایکل راث، رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان آلمان در مصاحبه با روزنامه آلمانی «Die Welt» توضیح داد که بیشترین چیزی که مقامات اوکراین می‌توانند روی آن حساب کنند عضویت به اصطلاح افتخاری است و تجربه قبلی اتحادیه برای گسترش اتحادیه اروپا به کشور‌های بالکان بدون خطا نبوده است.

به گزارش راشاتودی، مایکل راث در ادامه مصاحبه خود گفت: «نهاد‌هایی در اتحادیه اروپا ضروری هستند که از نظر اقتصادی قوی و باثبات بوده و مدیریت عمومی موثر برای مبارزه با فساد داشته باشند. از طرفی دیگر ۵۰ هزار صفحه از قوانین اتحادیه اروپا باید به قوانین ملی اوکراین تبدیل شود. این کار بزرگی است و یک شبه اتفاق نخواهد افتاد.»

او با اشاره به اینکه اتحادیه اروپا تا حد زیادی نتوانسته است کشور‌های مختلف را در سیستم خود ادغام کند، تاکید کرد که این امر نه تنها منجر به خروج انگلیس از اتحادیه اروپا و اختلاف با لهستان و مجارستان شد، بلکه به اختلاف شدید در موضع کشور‌های اصلی و کشور‌هایی که بعداً به این اتحادیه پیوستند، منجر شد.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین قبل از حمله روسیه به اوکراین خواستار پیوستن فوری اوکراین به اتحادیه اروپا شد و تاکید کرد که ملت اوکراین حق دارد به عضویت در اتحادیه اروپا دست یابد و تأیید عضویت این کشور در این اتحادیه نشان دهنده حمایت آن‌ها از کی‌یف خواهد بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار