ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

نشریه صهیونیستی: سامانه‌ پدافندی ایران چالش جدید اسرائیل است

نشریه صهیونیستی: سامانه‌ پدافندی ایران چالش جدید اسرائیل است روزنامه «جروزالم پست» در گزارشی نوشت:سامانه‌‌های پدافندی ایران چالش جدیدی برای اسرائیل هستند و نیروی هوایی اسرائیل می‌داند که صنایع دفاعی جمهوری اسلامی قوی است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 06
کد خبر: ۱۲۵۰۸۳

به گزارش راهبرد معاصر یک نشریه صهیونیستی جروزالم پست روز یکشنبه در مطلبی به استفاده ایران از سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته نوشت، سامانه‌‌های پدافندی ایران چالش جدیدی برای اسرائیل هستند و نیروی هوایی اسرائیل می‌داند که صنایع دفاعی جمهوری اسلامی قوی است و به طور دائم برای بهبود و ساخت سامانه‌ها و عرصه‌هایی که می‌تواند تل آویو را تهدید کند، تلاش می‌کند.

روزنامه «جروزالم پست» در این مطلب نوشت، از زمانی که ایران در سال گذشته سامانه‌های پدافند هوایی جدید را در سوریه مستقر کرده است، نیروی هوایی اسرائیل مجبور شده است نحوه انجام حملات خود را تغییر دهد.تهران اولین بار سال گذشته با تشدید حملات اسرائیل، این سامانه‌ها را در سوریه مستقر کرد.

ارتش سوریه نیز خود به مجموعه ای از سامانه‌های موشکی زمین به هوای قدیمی ساخت روسیه مجهز است. روسیه نیز سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته «اس-۳۰۰ » و «اس-۴۰۰» خود را مستقر کرده ،اما آنها را در اختیار سوری‌ها قرار نداده است، بلکه آنها خودشان، آن را مدیریت می‌کنند و آنها هنوز علیه جت‌های اسرائیلی مورد استفاده قرار نگرفته اند.

این روزنامه ادامه داد، استقرار این سامانه‌های ایران در سوریه، تلاشی برای رهگیری بیشتر جنگنده‌های اسرائیلی است. ایران در این راه رادارهای های خود را از پرتابگرهای موشکی جدا می‌کند و نیروی هوایی اسرائیل را به تغییر نحوه عمل خود در طول عملیات وا داشته است.

سامانه‌های پدافند ایران جدید و متفاوت هستند و اسرائیل هنوز به طور کامل به نحوه عملکرد آن‌ها پی نبرده است.

 

در سال ۲۰۱۸، یک فروند جنگنده «اف-۱۶» اسرائیل در شمال اسرائیل پس از اصابت موشک« سام-۵» توسط نیروهای سوری در جریان عملیات سقوط کرد. موشک‌های سوری نیز در سال‌های اخیرا در اسرائیل فرود آمده‌اند از جمله در سال جاری هنگامی که ترکش‌های یک موشک به شمال تل آویو اصابت کرد.

در ژوئیه ۲۰۲۰، «علی عبدالله ایوب»، جانشین فرمانده نیروهای مسلح سوریه و سرلشکر «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران، توافقنامه‌ای را برای گسترش همکاری‌های نظامی دوجانبه و توسعه سامانه‌های دفاع هوایی مستحکم برای حفظ دولت «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه امضا کردند.

باقری در آن زمان گفت: «از این پس ایران روابط خود با سوریه را بیش از پیش در همه سطوح تقویت خواهد کرد.»

به نوشته این روزنامه، از زمان عرضه سامانه‌های دفاع هوایی ایران در سوریه، ارتش اسرائیل در حال بررسی آنهاست که متفاوت با سامانه‌های روسی هستند. در حالی که نیروی هوایی اسرائیل به انجام ماموریت‌های خود بر فراز سوریه با موفقیت ادامه می‌دهد، اما سامانه‌های ایران جدید و متفاوت هستند و اسرائیل هنوز به طور کامل نحوه عملکرد آن‌ها را متوجه نشده است. باید گفت که سامانه‌‌های پدافندی ایران چالش جدیدی برای اسرائیل هستند. نیروی هوایی اسرائیل می‌داند که صنایع دفاعی جمهوری اسلامی قوی است و دائماً برای بهبود و ساخت سیستم‌ها و عرصه‌هایی که می‌تواند اسرائیل را تهدید کند، تلاش می‌کند.

در انتهای این مطلب آمده است، در همین زمینه در اکتبر ۲۰۲۱، ایران یک رزمایش بزرگ پدافند هوایی به نام «مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰» انجام داد که قابلیت‌های سامانه‌ها و تسلیحات ارتقا یافته از جمله موشک‌های کروز، رادار، دیده‌بانی، جنگ الکترونیک، سامانه‌های ارتباطی، پهپادهای پنهانکار را به نمایش گذاشت.ایران در این رزمایش از سامانه‌های «سوم خرداد»، «مرصاد»، «تلاش»، «۱۵ خرداد»، «مجید» و «دزفول» استفاده کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار