روایت آسوشیتدپرس از اخاذی اپستین از قذافی برای لغو تحریم‌های لیبی انتشار تصاویر یکی از تأسیسات نظامی سرایا اولیاءالدم در عراق پزشکیان در گفت‌و‌گو با السیسی: عمیقاً بر این باوریم که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود هرست: کشور‌های منطقه برای حفظ آینده خودشان هم که شده، باید امروز از ایران دفاع کنند تأکید مجدد چارچوب هماهنگی عراق بر نامزدی نوری المالکی واکنش عراقچی به حضور نیرو‌های بیگانه در خلیج فارس رئیس‌جمهور عراق از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و علی‌اف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای لاریجانی: برخلاف فضاسازی جنگ رسانه‌ای تصنعی، شکل‌گیری ساختاری برای مذاکرات در حال پیشرفت است المیادین از سفر وزیر خارجه قطر به تهران خبر داد ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است / نمی‌توانیم به متحدان خود در کشور‌های خلیج فارس، طرح خود را بگوییم سفیر ایران: هرگونه موضع‌گیری خارجی درباره نخست‌وزیری عراق باید با احترام به حاکمیت بغداد باشد هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است ایندیپندنت: درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت برلین: پوتین تمایلی به صلح نشان نداده است!

گروسی: مسائل پادمانی ارتباطی به برجام و توافقات دیگر ندارد

مدیرکل آژانس گفت: «مسائل پادمانی ارتباطی به برجام و توافقات دیگر ندارد. این ها دو موضوع موازی هستند و ایران صرفنظر از برجام و هر توافق دیگری با هرکشور دیگری باید به توافقات پادمانی پایبند باشد و این وظیفه آن‌ها است».
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 07
کد خبر: ۱۲۵۱۸۵

به گزارش راهبرد معاصر «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در کنفرانس خبری تصریح کرد که آژانس به طور دائم با ایران در گفت‌وگو است و برجام را یک توافق بسیار پیچیده توصیف کرد که طبق آن ایران باید به وظایفی پایبند باشد و آژانس نیز باید وظیفه راستی‌آزمایی را پیش ببرد.

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پاسخ به سؤالی در ارتباط با توافق برجام و تأثیری که بر فعالیت‌های آژانس در ایران می‌گذارد گفت: « ما دائما ً با ایران در گفت‌وگو هستیم که این گفت‌وگوها شامل گفت‌وگوهای غیررسمی هم می‌شود زیرا در صورت عدم توافق، ما نمی‌توانیم بر روی یکسری موضوعات به صورت منسجم به توافق برسیم».

وی ادامه داد: «ما در خصوص موضوعات با ایران تبادل نر می کنیم اما در نهایت تیم پادمانی ما مسائلی را که در برجام مورد توافق قرر گرفته و به امضا درآمده است را در نظر می‌گیرند و بررسی می کنند».

گروسی تصریح کرد: «همانطور که می‌دانیم برجام یک توافق پیچیده است و یکسری گام ها و توالی‌ها وجود دارد که مذاکره کنندگان و طرف های برجام درباره آن بحث می‌کنند و در این راستا وظایفی وجود دارد که باید انجام ببگیرد و ایران باید به مواردی پایبند باشد و ما نیز باید راستی‌آزمایی کنیم و این وظیفه بسیار بزرگی است که پیش رو ما قرار دارد».

گروسی همچنین در بخشی از صحبت‌های خود تصریح کرد که مسائل پادمانی به توافق برجام ارتباطی ندارد و ایران باید تحت هر شرایطی به این توافقات پایبند باشد.

مدیرکل آژانس در این خصوص گفت: «مسائل پادمانی ارتباطی به برجام و توافقات دیگر ندارد. این ها دو موضوع موازی هستند و ایران صرفنظر از برجام و هر توافق دیگری با هرکشور دیگری باید به توافقات پادمانی پایبند باشد و این وظیفه آن‌ها است»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار