ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی

ورود دادستانی به ماجرای ضرب و جرح زن دزفولی + فیلم

ورود دادستانی به ماجرای ضرب و جرح زن دزفولی + فیلم دادستان دزفول گفت: به دنبال انتشار تصاویر ضرب و جرح زنی توسط فردی مسلح در یکی از خیابان‌های شهرستان دزفول فضای مجازی، موضوع در حال پیگیری و متهم تحت پیگرد قانونی است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 17
کد خبر: ۱۲۶۶۴۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی آماده دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دزفول اظهار کرد: به دنبال انتشار تصاویر ضرب و جرح زنی توسط فردی مسلح در یکی از خیابان‌های شهرستان دزفول فضای مجازی، دادستان دزفول گفت که این موضوع در حال پیگیری است و متهم تحت پیگرد قانونی است.

وی افزود: بر اساس شواهد موجود، درگیری صورت گرفته بر سر اختلافات خانوادگی بوده است، اما باتوجه به شکایت شاکی و ارتکاب جرائم عمومی، موضوع در دست رسیدگی دستگاه قضایی است.

دادستان دزفول با اشاره به برخی اخبار منتشر شده در فضای مجازی و برخی شبکه‌های معاند نظام جمهوری اسلامی، از مردم خواست تا به شایعات دامن نزنند و اخبار را از شبکه‌های رسمی دنبال کنند.

 

/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۷
0
0
این مآموربود این خوده دشمن است شمراینکارنکرد .یعنی انقلاب کردم که هموطن راکه روی زمین افتاده بااسلحه بالای سرش برسروصورت وبدنش بزنند یکدفعه بزن بکشش .این مرد نیروی انتظامی نیست بایدشدیدا"برخوردشود تاتکرارنشود .
پرطرفدارترین اخبار