عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

واکنش معلمان حق‌التدریسیِ به تأخیر در صدور حکم

معلمان حق التدریسی مرحله سومِ استان لرستان گفتند: استان لرستان با بهانه‌های مختلف از صدور احکام معلمان ممانعت می‌کند و در صدور احکام و واریز حقوق پیمانی این گروه تعلل می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 21
کد خبر: ۱۲۷۰۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، جمعی از معلمان حق التدریسی مرحله سومِ استان لرستان بابت تأخیر در صدور حکم خود ابراز نگرانی کردند.


این معلمان می‌گویند: بعد از بارها تجمع مقابل مجلس، وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه، بالاخره بخشنامه در ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ به ادارات مناطق ارسال شد و استان‌های بسیاری احکام معلمان را صادر و حقوق اسفند را به صورت پیمانی برای همکاران واریز کردند.



به گفته‌ی این معلمان؛ در این میان استان لرستان به بهانه‌های مختلف از صدور احکام و واریز حقوق پیمانی این گروه تعلل می‌کند.


همچنین؛ برخی از معلمان حق‌التدریسیِ استان کرمان از عدم تغییر در پرداختیِ معلمان خبر داده‌اند. به گفته‌ی آن‌ها مسئولین آموزش و پرورش کرمان گفته‌اند مشکل حقوق این معلمان هنوز حل نشده و حقوق‌ها همچنان به صورت حق‌التدریسی پرداخت می‌شود.

ارسال نظر
آخرین اخبار