وقوع آتش سوزی در خانه فرماندار ایالت پنسیلوانیا ایران حمله اسرائیل به بیمارستان المعمدانی را محکوم کرد دیدار فرماندهان نیروی هوایی آمریکا و رژیم اسرائیل  کاخ سفید نتیجه معاینه پزشکی ترامپ را اعلام کرد عملیات مرگبار گردان‌های قسام علیه نیرو‌های اسراییل در شرق شهر رفح دیدار الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی وزیر دفاع آمریکا گفت‌و‌گو‌ها با ایران را سازنده توصیف کرد سرنگونی پهپاد و حمله راکتی به مقر فرماندهی ارتش اسرائیل  بقائی: در مورد مکان مذاکرات آتی در حال بحث هستیم بیانیه سفارت ایران درباره کشته‌شدن ۸ تبعه پاکستانی در سیستان و بلوچستان دختر وزیر کابینه نتانیاهو والدینش را به تعرض جنسی متهم کرد ویتکاف: گفت‌وگوی بسیار مثبت و سازنده با ایران داشتیم بقائی: عمان همچنان میانجی مذاکرات ایران و آمریکا خواهد بود نیویورک‌تایمز: گفت‌وگوی ایران و آمریکا مثبت بود عراقچی: گفت‌و‌گو‌ها با آمریکا در فضای احترام متقابل انجام شد

اعلام آمادگی ایران برای صادرات گندم به لبنان

درحالی که لبنان بخش عمده‌ای از گندم مورد نیاز خود را از اوکراین تامین می‌کرد و اکنون در معرض کمبود این ماده غذایی قرار گرفته است، تهران به بیروت اطمینان داده است تا گندم این کشور را تامین کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 26
کد خبر: ۱۲۷۴۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، میشل عون، رئیس جمهور لبنان در حساب کاربری توئیتر خود نوشت: حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران پس از دیدارشان در بیروت به وی اطمینان داده است که ایران آماده است در همه زمینه‌ها به ویژه در تامین گندم از لبنان حمایت کند.

لبنان بخش عمده‌ای از گندم خود را تا زمان عملیات نظامی روسیه در اوکراین، از این کشور تامین می‌کرد؛ بانک جهانی هشدار داده است لبنان یکی از کشور‌هایی است که در کوتاه مدت با کمبود تامین گندم مواجه خواهد شد.

وزیر اقتصاد لبنان هفته پیش به رویترز گفت، این کشور در جستجو برای متنوع‌سازی تامین‌کنندگان خود است و بیروت در نظر دارد تا ۵۰ هزار تن گندم از هند وارد کند، اما زمان‌بندی آن به این بستگی دارد که بانک مرکزی این کشور خط اعتباری لازم را باز کند.


حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشور، صبح روز گذشته در نشست مشترکی با جمعی از فرهیختگان، علما، شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی، رهبران احزاب، چهره‌های علمی، روسای مراکز پژوهشی و تحقیقاتی، وزرا و نمایندگان کنونی و سابق مجلس و نویسندگان و فعالان برجسته رسانه‌ای لبنان حضور یافت.

بانک جهانی تقریبا دو هفته پیش هشدار داد، تعدادی از کشور‌های در حال توسعه به علت وابستگی به واردات گندم از اوکراین که به علت درگیری با روسیه متوقف شده است، در کوتاه مدت با کمبود تامین این غله مواجه خواهند شد.

این هشدار به دنبال ممنوعیت صادرات گندم روسیه اعلام شد.

روسیه به عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده گندم جهان، صادرات شکر را تا ۳۱ آگوست و گندم، گیاه چاودار (نوعی غله)، جو و ذرت را تا ۳۰ ژوئن به کشور‌های شوروی سابق ممنوع کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر