پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور

کشف قرص و داروی قاچاق

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت از پلمب عطاری متخلفی خبر داد که اقدام به فروش قرص و داروهای غیرمجاز می‌کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 30
کد خبر: ۱۲۷۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت از کشف بیش از 8هزار عدد قرص و داروی غیر مجاز از یک عطاری متخلف در حوالی خیابان شوش خبر داد.

 

سرهنگ نادر مرادی در تشریح جزئیات خبر فوق اظهار داشت: در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی و ساماندهی صنوف در ایام نوروز طرح نظارت و کنترل بر صنوف عطاری توسط ماموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی این پلیس در سطح شهر تهران اجرا و در این طرح از 6 واحد عطاری بازدید شد که از یکی از واحدها بیش از 8هزار و 245عدد قرص غیر مجاز و قاچاق کشف شد.

 

سرهنگ مرادی با بیان اینکه این عطاری به علت عدم رعایت قوانین و مقررات مربوطه پلمب و از ادامه فعالیت آن جلوگیری شد گفت: متهم برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شد.

 

این مقام مسئول با اعلام تداوم و تشدید این گونه برنامه ها و اقدامات کنترلی و نظارتی پلیس، از عموم شهروندان خواست، در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را از طریق شماره تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند.

 

رییس پلیس نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ خاطرنشان کرد: استفاده از داروهای قاچاق وغیر مجاز سلامت افراد را به خطر می‌اندازد و افراد در برخورد با موارد مشکوک موضوع را به پلیس اطلاع دهند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار