ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

کشف قرص و داروی قاچاق

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت از پلمب عطاری متخلفی خبر داد که اقدام به فروش قرص و داروهای غیرمجاز می‌کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 30
کد خبر: ۱۲۷۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت از کشف بیش از 8هزار عدد قرص و داروی غیر مجاز از یک عطاری متخلف در حوالی خیابان شوش خبر داد.

 

سرهنگ نادر مرادی در تشریح جزئیات خبر فوق اظهار داشت: در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی و ساماندهی صنوف در ایام نوروز طرح نظارت و کنترل بر صنوف عطاری توسط ماموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی این پلیس در سطح شهر تهران اجرا و در این طرح از 6 واحد عطاری بازدید شد که از یکی از واحدها بیش از 8هزار و 245عدد قرص غیر مجاز و قاچاق کشف شد.

 

سرهنگ مرادی با بیان اینکه این عطاری به علت عدم رعایت قوانین و مقررات مربوطه پلمب و از ادامه فعالیت آن جلوگیری شد گفت: متهم برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شد.

 

این مقام مسئول با اعلام تداوم و تشدید این گونه برنامه ها و اقدامات کنترلی و نظارتی پلیس، از عموم شهروندان خواست، در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را از طریق شماره تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند.

 

رییس پلیس نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ خاطرنشان کرد: استفاده از داروهای قاچاق وغیر مجاز سلامت افراد را به خطر می‌اندازد و افراد در برخورد با موارد مشکوک موضوع را به پلیس اطلاع دهند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار