وزیر بهداشت: قانون کشت تریاک تصویب شود ماجرای فوت فرزاد خوش‌برش صفر تا صد آزمون استخدامی نیروی خدماتی آموزش و پرورش فرآیند صدور مجوز رشته‌های تحصیلی تغییر کرد برنامه وزارت آموزش و پرورش برای مناطق محروم سرانجام پرونده متهم فوت شده «محمدمهدی صدیقی» آغاز واریز حقوق آبان ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی محدودیت‌های ترافیکی در برخی از جاده‌های کشور تا ۴ آذر دفترچه آزمون استخدامی سرایداری سال ۱۴۰۴ آموزش و پرورش نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم نمره برای کنکور ۱۴۰۵ مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی

اعلام راه‌های جمع آوری فطریه

پیش بینی می‌کنیم امسال بیشتر از ۱۳۵ میلیارد تومان زکات فطریه جمع آوری شده و در همان روز عید فطر توزیع می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 04
کد خبر: ۱۲۷۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ پرویز فتاح رئیس کمیته امداد با اشاره به جمع آوری ۱۳۵ میلیارد تومان زکات فطریه در سال گذشته گفت: امسال پیش بینی می‌کنیم این مبلغ افزایش یابد و روزهای بعد از عید فطر هم هر مبلغی جمع آوری شود در همان روز توزیع خواهد شد.

 

وی با اشاره به فعالیت ۴۰ هزار پایگاه برای جمع‌آوری زکات فطره در سراسر کشور، درباره پرداخت الکترونیک زکات هم گفت: جمع آوری زکات در پایگاه اینترنتی کمیته امداد emdad.ir و دستگاه‌های خودپرداز پیش‌بینی شده و کد #۱*۸۸۷۷* و تلفن ملی نیکوکاری به شماره ۰۹۶۸۸۷ آماده دریافت وجوه زکات و کفارات مردم است.

 

رئیس کمیته امداد افزود: ۲۵۰۰ دستگاه کارتخوان در پایگاه‌های کمیته امداد برای جمع‌آوری زکات فراهم است و شعب صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت، شعب منتخب بانک‌ها مانند بانک ملی و بانک صادرات در روز عید فطر و روز بعد از آن برای این منظور فعال خواهد بود.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار