خروج فوری دانشجویان عراقی از ایران صحت دارد؟ بازداشت سفیر پیشین انگلیس در آمریکا در ارتباط با پرونده اپستین تاکید السیسی و بن سلمان بر اهمیت اجتناب از تشدید تنش در منطقه دستور واشنگتن برای خروج شماری از کارکنان سفارت آمریکا در بیروت درخواست روسیه از آمریکا درباره ایران مقام آمریکایی: ایران و آمریکا در ژنو درباره مسئله هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند هشدار ژنرال آمریکایی به ترامپ درباره حمله به ایران حکیم: ایران رکن مهمی در ثبات منطقه است نتانیاهو: در روز‌های بسیار چالش‌برانگیز و پیچیده‌ای هستیم واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت غریب‌آبادی در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل: دشمنان شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی

کری: ظریف را دیدیم ولی توصیه ای نکردم

وزیر خارجه اسبق آمریکا می‌گوید در جریان کنفرانس امنیتی مونیخ با وزیر خارجه ایران دیدار کرده اما به او توصیه نکرده که چه کار باید بکند یا چه کاری نباید انجام دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 06
کد خبر: ۱۲۸۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  «جان کری»، وزیر امور خارجه اسبق آمریکا که هدایت تیم مذاکره‌کننده این کشور در جریان حصول توافق هسته‌ای با ایران را بر عهده داشت، ضمن رد اتهامات «مایک پامپئو»، وزیر خارجه فعلی آمریکا در خصوص دخالتش در سیاست خارجی واشنگتن درباره ایران، اظهار داشت که او به ایرانی‌ها نگفته که چه کاری باید انجام دهند یا چه کاری نباید انجام دهند.

 

وزیر خارجه اسبق آمریکا به شبکه خبری «سی‌ان‌بی‌سی» گفت که از زمان خروج آمریکا از برجام تنها با یک ایرانی صحبت کرده است.

 

وی تصریح کرد: «من برای مدت کوتاهی وزیر خارجه ایران را در جریان کنفرانس امنیتی مونیخ ملاقات کردم. اما یک کلمه در خصوص اینکه آنها چه کاری باید انجام دهند یا چه کاری نباید انجام دهند نگفتم. این به من ربطی ندارد.»

 

وی در خصوص اینکه آیا مذاکرات پشت پرده‌ای با ایرانی‌ها داشته گفت که «من در خصوص این موضوع پس از تصمیم به خروج از برجام مذاکرات پشت‌ پرده‌ای نداشتم. پیش از آن هم مذاکرات پشت پرده نبوده است.»

 

وزیر خارجه پیشین آمریکا گفت داشتن بحث‌های عمومی توسط وزرا و سناتورهای سابق آمریکایی برای کسب اطلاع امری رایج است.

 

جان کری هم از سوی شخص رئیس‌جمهور آمریکا و هم از سوی وزیر خارجه فعلی این کشور متهم است که توصیه‌هایی را برای طرف ایرانی خود در زمان پس از مسئولیت داشته‌ است. او تلویحا به نقض قانون لوگان نیز متهم شده است.

کلمات کلیدی: کری ظریف ایران
ارسال نظر