قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

ارز ترجیحی دارو‌ها حذف می‌شود؟

سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت گفت: تصمیم گرفته‌ایم منابع حاصل از آزادسازی نرخ ارز یا منابع یارانه‌ای که برای ارز ترجیحی تخصیص می‌یابد را به بیمه‌ها منتقل کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 11
کد خبر: ۱۲۸۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمد هاشمی درباره بحث حذف ارز ترجیحی دارو‌ها اظهار کرد: همانطور که بار‌ها بیان شده است برنامه‌ای برای حذف ارز ترجیحی نداریم و هدفمان انتقال منابع به بیمه‌ها است که این نکته را بار‌ها هم اعلام کرده‌ایم، اما برخی رسانه‌ها به ذائقه خود مطالب را منتشر می‌کنند و به حقایق نمی‌پردازند.

وی افزود: آنچه ما در برنامه‌ریزی‌مان درباره جابجایی ارز ترجیحی با ارز نیمایی داریم، این است که ارز ترجیحی فساد زیادی دارد، از جمله این فساد‌ها می‌توان به قاچاق معکوس، عدم واردات ۱۰۰ درصدی دارو‌هایی که ارز ترجیحی گرفتند، فساد‌هایی که در خروج دارو از زنجیره اتفاق میفتد، ایراداتی که در زنجیره توزیع دارو وجود دارد و... اشاره کرد؛ بنابراین تصمیم گرفتیم منابع حاصل از آزادسازی نرخ ارز یا منابع یارانه‌ای که دولت برای ارز ترجیحی می‌دهد را به بیمه‌ها منتقل کنیم؛ یعنی دولت منابع را به بیمه‌ها می‌دهد و بیمه‌ها متعهد می‌شوند که دارو‌ها را پوشش دهند. در نتیجه هیچ اتفاقی نخواهد افتاد و یک کار داخلی درون دولت اتفاق میفتد.

وی ادامه داد: دولت قبلا منابع را برای تخصیص ارز ترجیحی می‌داد و در اختیار بانک مرکزی و وزارت بهداشت قرار می‌گرفت و در نهایت به شرکت‌ها داده می‌شد، در واقع با اعتماد کردن به شرکت‌های واردکننده، منابع ارزی در اختیار آن‌ها قرار می‌گرفت و متاسفانه بعضا نتیجه این اعتماد، منجر می‌شد به اینکه بسیاری از دارو‌ها وارد نمی‌شد و یا اینکه وارد می‌شد و قاچاق معکوس رخ می‌داد یا داخل زنجیره گم می‌شد. با این اقدام اعتبار به بیمه‌ها داده می‌شود و دارو با قیمت واقعی وارد می‌شود و بیمه‌ها هزینه دارو را پوشش می‌دهند. در این شرایط یارانه برای دارو صرف نشده و در محل بیمه‌ها هزینه شده و مخارج بیمار را پوشش می‌دهند.

هاشمی در پایان تاکید کرد: آنچه اهمیت دارد این است که بیمه‌ها تضمین دهند که اگر اعتبار را دریافت کردند هزینه کنند و دولت و سازمان برنامه و بودجه متعهد شوند که این منابع را تخصیص دهند. بعد از ایجاد این شرایط، آزادسازی نرخ ارز و انتقال یارانه دارو به بیمه‌ها اتفاق خواهد افتاد./ تسنیم

ارسال نظر