ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد

ترکیه از آغاز عملیات گسترده نظامی در شمال عراق خبر داد

ترکیه از آغاز عملیات گسترده نظامی در شمال عراق خبر داد ارتش ترکیه از آغاز یک عملیات نظامی جدید در شمال عراق با هدف مقابله با عناصر گروه پ ک ک خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 18
کد خبر: ۱۲۹۹۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع ترکیه از آغاز یک عملیات علیه شبه نظامیان گروه پ ک ک در شمال عراق خبر داد.

براساس گزارش خبرگزاری آناتولی، وزارت دفاع ترکیه گفته این عملیات جدید با مشارکت نیروی هوایی و نیرو‌های ویژه ارتش این کشور علیه مخفیگاه‌های عناصر گروه تروریستی پ ک ک آغاز شده است.

این عملیات درحالی آغاز شده که «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه روز جمعه با «مسرور بارزانی» رئیس منطقه اقلیم کردستان عراق دیدار و گفتگو کرد.

بر اساس بیانیه اداره ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه، گفتگو‌های دو طرف به گام‌ها و سیاست‌های آنکارا و اربیل درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای اختصاص یافته است.

تحرکات نظامی ارتش ترکیه در شمال عراق درحالیست که دولت و جریان‌های سیاسی عراق به شدت با حضور نظامی آنکارا در شمال این کشور مخالفند و حملات مداوم هوایی‌اش را موجب نقض حاکمیت ملی خود می‌دانند.

پایگاه خبری صابرین نیوز گزارش داده که «حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه شخصا در اتاق مدیریت عملیات شخصا در حال نظارت بر عملیات هوایی و زمینی نظامیان ارتش ترکیه است.

براساس این گزارش، آکار بعد از صدور فرمان عملیات گفته، اگر آتش در اطراف است وظیفه ما قبل از هر کاری دیگری خاموش کردن آن است.



براساس گزارش صابرین نیوز، وزارت دفاع ترکیه همچنین تصاویری از پرواز ده‌ها بالگرد نظامی و جنگنده برای انجام عملیات جدید خود علیه شبه نظامیان پ ک ک منتشر کرده است.





ترکیه و پ ک ک طی چند دهه گذشته با یکدیگر در وضعیت جنگی هستند و بر اساس برخی گزارش‌ها، درگیری‌های دو طرف تاکنون بیش از ۴۰ هزار کشته برجا گذاشته است.

ترکیه، حزب کارگران کردستان (پ ک ک) را یک گروه تروریستی می‌داند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار