آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

انصراف ترکیه از حضور در رزمایش ناتو

ترکیه تصمیم گرفته است در رزمایش «کمین‌گاه ببر» که قرار است ماه آینده در یونان برگزار شود شرکت نکند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 30
کد خبر: ۱۳۱۵۹۰

به گزارش راهبردد معاصر خبرگزاری «آناتولی» ترکیه روز شنبه نوشته است، این کشور از حضور در رزمایش پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در یونان انصراف داده است.

این خبرگزاری نوشت، ترکیه تصمیم گرفته است در رزمایش «کمین‌گاه ببر» که قرار است ماه آینده در یونان برگزار شود شرکت نکند.

آناتولی به نقل از منایع امنیتی ترکیه نوشت، مقامات آنکارا هفته گذشته، اتخاذ این تصمیم را به کشور میزبان (یونان) اطلاع داده‌اند.

به نوشته این خبرگزاری، آتن از اختلافات با آنکارا بهره‌برداری کرده و ترکیه را ایجاد تغییر در مقررات فنی برگزاری رزمایش، هدف تحریکات خود قرار داده بود.

این خبرگزاری ترکیه‌ای به نقل از منابع امنیتی این کشور نوشت، این اقدامات با قوانین بین‌المللی مغایر بوده و از آنجا که درخواست‌های ترکیه مورد پذیرش یونان قرار نگرفت، آنکارا از مشارکت در این رزمایش انصراف داد.

این رزمایش که با هدف تقویت هماهنگی بین نیروهای هوایی کشورهای عضو ناتو برگزار می‌شوند، هر سال در کشورهای مختلف برگزار شده و رزمایش امسال قرار است از ده روز دیگر به مدت دو هفته آغاز شود.

ترکیه و یونان که هردو از اعضای ناتو محسوب می‌شوند، بر سر مسائلی همچنون مالکیت بر جزایری در دریای مدیترانه و حق اکتشافات نفت و گاز در این حوزه دچار اختلاف هستند.

از سوی دیگر با تداوم درگیری‌ها در اوکراین، حجم بالایی از تسلیحات و نیروهای ناتو در جناح شرقی این اتحاد نظامی متمرکز شده‌اند و قصد دارد رزمایش‌های متعددی را برگزار کنند.

در این بین، حدود ۸ هزار نظامی ارتش انگلیس در تمرینات رزمی در سراسر شرق اروپا برای آنچه «مقابله با تجاوز روسیه» خوانده شده شرکت خواهند کرد. اقدامی که به نوشته روزنامه انگلیسی «گاردین» از بزرگترین استقرار نیروها از زمان جنگ سرد است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار