بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

انصراف ترکیه از حضور در رزمایش ناتو

ترکیه تصمیم گرفته است در رزمایش «کمین‌گاه ببر» که قرار است ماه آینده در یونان برگزار شود شرکت نکند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 30
کد خبر: ۱۳۱۵۹۰

به گزارش راهبردد معاصر خبرگزاری «آناتولی» ترکیه روز شنبه نوشته است، این کشور از حضور در رزمایش پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در یونان انصراف داده است.

این خبرگزاری نوشت، ترکیه تصمیم گرفته است در رزمایش «کمین‌گاه ببر» که قرار است ماه آینده در یونان برگزار شود شرکت نکند.

آناتولی به نقل از منایع امنیتی ترکیه نوشت، مقامات آنکارا هفته گذشته، اتخاذ این تصمیم را به کشور میزبان (یونان) اطلاع داده‌اند.

به نوشته این خبرگزاری، آتن از اختلافات با آنکارا بهره‌برداری کرده و ترکیه را ایجاد تغییر در مقررات فنی برگزاری رزمایش، هدف تحریکات خود قرار داده بود.

این خبرگزاری ترکیه‌ای به نقل از منابع امنیتی این کشور نوشت، این اقدامات با قوانین بین‌المللی مغایر بوده و از آنجا که درخواست‌های ترکیه مورد پذیرش یونان قرار نگرفت، آنکارا از مشارکت در این رزمایش انصراف داد.

این رزمایش که با هدف تقویت هماهنگی بین نیروهای هوایی کشورهای عضو ناتو برگزار می‌شوند، هر سال در کشورهای مختلف برگزار شده و رزمایش امسال قرار است از ده روز دیگر به مدت دو هفته آغاز شود.

ترکیه و یونان که هردو از اعضای ناتو محسوب می‌شوند، بر سر مسائلی همچنون مالکیت بر جزایری در دریای مدیترانه و حق اکتشافات نفت و گاز در این حوزه دچار اختلاف هستند.

از سوی دیگر با تداوم درگیری‌ها در اوکراین، حجم بالایی از تسلیحات و نیروهای ناتو در جناح شرقی این اتحاد نظامی متمرکز شده‌اند و قصد دارد رزمایش‌های متعددی را برگزار کنند.

در این بین، حدود ۸ هزار نظامی ارتش انگلیس در تمرینات رزمی در سراسر شرق اروپا برای آنچه «مقابله با تجاوز روسیه» خوانده شده شرکت خواهند کرد. اقدامی که به نوشته روزنامه انگلیسی «گاردین» از بزرگترین استقرار نیروها از زمان جنگ سرد است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر