پرونده انحراف وزارت صمت از دستورالعمل خودرو به نهاد‌های نظارتی ارسال شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی ۷۱هزار و ۵۳۶ تومان شد جزییات پیش فروش بلیط قطار اربعین جزئیات بخشودگی جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث ۱۴۰۴ قیمت جدید طلا و سکه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴ / سکه ۲.۵ میلیون سقوط کرد وزیر نیرو: هیچ واحد صنعتی به دلیل کمبود برق تعطیل نمی‌شود بنیاد مسکن: برآورد اولیه خسارات حمله اسرائیل بین ۳ تا ۴ همت بود خبر جدید درباره وصول چک‌های بانکی قیمت جدید طلا و سکه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ / کف قیمتی سکه شکسته شد قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ / دلار یک کانال سقوط کرد جزئیات احکام مالیاتی بسته حمایتی دولت / تمدید برخی مواعد مالیاتی با ابلاغیه رئیس‌جمهور؛ پرداخت تسهیلات تکلیفی تا پایان تیر تمدید شد حقوق کارگران دو برابر شد + جدول واریز یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی حساب برای این دهک‌ها خبر مهم درباره کالابرگ / نحوه اعتراض به دهک‌بندی و ارائه درخواست بازبینی

عامل افزایش قیمت زمین در کشور معرفی شد

رئیس کمیسیون عمران مجلس با بیان امروز فقیرترین مردم کشور در حاشیه دریا زندگی می‌کنند گفت: دلیل افزایش قیمت زمین در کشور تصرف آن به شکل‌های مختلف توسط مردم است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 06
کد خبر: ۱۳۲۲۶۷

به گزارش راهبرد معاصر محمدرضا رضایی کوچی در مراسم رونمایی حدنگار جزایر کیش، هندورابی، فارور کوچک و فارور بزرگ با بیان این که بیش از 5 هزار کیلومتر در کشور نوار ساحلی داریم که از شمال و جنوب به دریا متصل است، اظهار کرد:‌ با استفاده از فرصت‌های دریا می‌توان شهرهای جدیدی در حاشیه دریا ساخت. سفارش ما به دولت و شخص وزیر راه و شهرسازی این بود که به جای توسعه شهرها در مرکز کشور این شهرها را به سمت نوار ساحلی هدایت کنند.

وی یادآور شد: در دنیا بزرگترین و زیباترین شهرها در کنار دریا ساخته شده، اما چون ما اقتصاد دریا را به خوبی درک نکردیم امروز متاسفانه فقیرترین مردم کشور ما در حاشیه دریا زندگی می کنند.

وی با بیان این‌که کسانی در جزایر زندگی می کنند که از نظر اقتصادی شرایط مطلوبی ندارند،‌افزود: این مهم به معنی آن است که ما به اقتصاد دریا محور کمتر توجه کردیم و از این فرصت خدادادی که بیش از 5 هزار کیلومتر نوار ساحلی داریم به خوبی استفاده نکرده‌ایم.

وی در ادامه به قانون جهش مسکن اشاره کرد و گفت:‌در این قانون متوجه شدیم بسیاری از زمین ها در اختیار دولت نیستند، افراد مختلف به شکل های متعددی این زمین‌ها را تصرف و در اختیار خود درآورده اند و همین موضوع سبب افزایش قیمت زمین در شهرها شده است.

رئیس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به جلسه دبیر شورایعالی مناطق آزاد در وزارت راه و شهرسازی مبنی بر این که اراضی جزایر حاشیه نوار ساحلی و مناطق آزاد در اختیار دولت است و می‌تواند زمینه جذب سرمایه گذاری برای تولید مسکن فراهم کند، اصافه کرد: با تحقق این مهم کسانی که در جزایر و در مناطق محروم حاشیه دریاها زندگی می کنند صاحب مسکن می‌شوند.با استفاده از زمین های دولت و همکاری بخش خصوصی نسبت به ساخت خانه می توانیم اقدام کنیم و در اختیار مردم قرار دهیم.

رضایی با بیان این که همه ظرفیت ها برای ساخت مسکن حداقل یک میلیون واحد در سال آماده است، افزود: اراده مجلس و دولت برای انجام این کار بزرگ را محقق می کند و اشتغالزایی را به دنبال خواهد داشت.

ارسال نظر