آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

اتریش: ما به گاز روسیه وابسته هستیم

به گزارش وبگاه «تلویزیون دولتی لهستان» شالنبرگ گفت که اعمال تحریم گاز روسیه در اتریش مستلزم زمان و آمادگی بیشتری است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۲ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۷۱۵

به گزارش راهبرد معاصر «آلکساندر شالنبرگ» وزیر امور خارجه اتریش روز یکشنبه در جریان نشستی در«سالزبورگ» تصمیم این کشور برای رد تحریم گازی روسیه را تایید کرد و گفت که اتریش به ناتو نخواهد پیوست.

به گزارش وبگاه «تلویزیون دولتی لهستان» شالنبرگ گفت که اعمال تحریم گاز روسیه در اتریش مستلزم زمان و آمادگی بیشتری است.

وی افزود: «ای کاش شرایط متفاوت بود، اما ما به گاز روسیه وابسته هستیم.»

وزیرخارجه اتریش با رد علاقه این کشور برای پیوستن به ناتو گفت: «اتریش از نظر نظامی کشوری بی‌طرف است، اما هرگز از نظر سیاسی بی طرف نبود. بودجه نظامی اتریش البته افزایش خواهد یافت.»

نظرسنجی‌های جدید صورت گرفته در اتریش نیز نشان داد که بیش از سه چهارم مردم این کشور مخالف پیوستن به ناتو هستند. بر این اساس، ۷۵ درصد از پاسخ دهندگان در پاسخ به این پرسش که آیا فکر می‌کنند کشورشان باید به ناتو بپیوندد، پاسخ منفی دادند و تنها ۱۴ درصد موافق چنین سناریویی هستند.

در این نظرسنجی ۵۲ درصد مردم اتریش نسبت به «بی طرفی اتریش» پاسخ مثبت دادند. ۴۰ درصد نیز بر این باورند که اتخاذ رویکرد بی طرفی از سوی اتریش از این کشور برابر تهدیدات نظامی محافظت نمی‌‌کند. حدود ۸۳ درصد اتریشی‌ها خواهان هماهنگی نزدیکتر بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا در زمینه سیاست امنیتی و دفاعی هستند.

عدم عضویت اتریش ناشی از بی طرفی طولانی مدت آن است.در سال ۱۹۵۵، زمانی که آخرین نیروهای خارجی اتریش را یک دهه پس از پایان جنگ جهانی دوم ترک کردند، پارلمان بی طرفی اتریش را تصویب و این کشور را به وضعیت بی طرف دائمی متعهد کرد.

در حالیکه زمزمه‌هایی از پیوستن سوئد و فنلاند به ناتو در میان است، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه درباره عضویت فنلاند و سوئد در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) هشدار داد.

زاخارووا در مصاحبه‌ای تلویزیونی گفت که پیوستن فنلاند و سوئد به ناتو، باعث تبدیل شدن آنها به مکانی برای تقابل بین این ائتلاف و روسیه می‌شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار