پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟

هیچ سقفی برای خرید نان تعیین نشده است

به گفته استاندار اردبیل با بیان اینکه هیچ سقفی برای خرید نان تعیین نشده است ، شایعات بیان شده در این خصوص را کذب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 10
کد خبر: ۱۳۳۰۲۴

به گزارش راهبرد معاصر سید حامد عاملی عصر امروز در گفت و گویی اظهار کرد: مردم برای تهیه نان با همان قیمت فعلی می‌توانند اقدام کنند و هیچ مبلغ اضافی از کارت‌های آنان کسر نخواهد شد.

وی با اشاره به اقدام دولت مبنی بر عادلانه‌سازی توزیع یارانه های آرد و گندم افزود: تخصیص یارانه‌ برای کالاهای اساسی به شکل غیر مستقیم به دلیل آثار منفی بر اقتصاد کلان، مورد انتقاد صاحبنظران اقتصادی بود و این پرداخت‌ها به شکل های مختلفی از جمله واسطه‌ها از کشور خارج می‌شد.

استاندار اردبیل تصریح کرد: بخشی از آرد به دلیل تفاوت قیمت بین آرد آزاد و یارانه ای از چرخه خارج می‌شد و با این وضعیت دهک‌های پایین جامعه بیشتر متضرر می‌شدند.

عاملی گفت: در جریان عادلانه‌سازی توزیع یارانه آرد و نان ، مردم هیچ مبلغ اضافی پرداخت نمی‌کنند و مابه التفاوت نرخ آزادسازی شده آرد نیز از سوی دولت به حساب نانوایان واریز خواهد شد.

مقام عالی دولت در استان اردبیل تصریح کرد: نه تنها در میزان گندم و نان کاهشی ایجاد نشده ، بلکه پرداخت مستقیم به دهک‌های پایین در اولویت این طرح است./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار