اسامی شهدای سرباز و کادر اداری زندان اوین منتشر شد آزادی گروگان خاشی پس از حدود ۲ ماه با تلاش معتمدان هشدار نسبت به انجام سلول‌درمانی و اگزوزوم‌تراپی در مراکز فاقد مجوز اعلام مصاحبه و ارزیابی تکمیلی داوطلبان آزمون استخدامی وزارت کشور واکنش دادستان تهران به انتشار فهرست ۷۱ هزار نفری افراد مرتبط به رسانه‌های معاند دادستان تهران: برخی از بازداشت‌شدگان به اتهام ارسال اطلاعات و موقعیت‌های حساس به دشمن، در حال بازجویی هستند دستگیری زن خطرناک مسافرکش در جنوب تهران یک سرباز مجروح زندان اوین به شهادت رسید/ آخرین وضعیت پرونده جاسوسان سخنگوی قوه قضائیه: حجت الاسلام صدیقی از اعمال منتسب به فرزند و عروسش تبری می‌جوید/ هیچ تقصیری متوجه او نیست همه چیز درباره بیت چت (Bitchat) / پیام‌رسان غیرمتمرکز جک دورسی حکم قصاص نفس قاتل چهار زن در ملاء عام اجرا شد تنفس هوای آلوده در ۱۲ شهر خوزستان/ وضعیت قرمز در ۴ شهر هشدار هواشناسی؛ وزش باد شدید و گردوخاک در ۸ استان آموزش و پرورش اطلاعیه جدید صادر کرد + جزئیات شمار مجروحان حملات اسرائیل به ۵۷۵۰ نفر رسید/ ۱۷۰ مجروح جنگ همچنان بستری هستند

ترکیب خطرناکی به نام غذا و قهوه

یک متخصص تغذیه عنوان می‌کند قهوه در طول وعده‌های غذایی و بلافاصله بعد از آن در جذب روی، آهن، منیزیم اختلال ایجاد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 15
کد خبر: ۱۳۳۶۳۶

به گزارش راهبردمعاصر، ناتالیا نفدووا، متخصص تغذیه در روسیه گفت: یک فنجان قهوه در وعده صبحانه از نظر تامین تمام مواد معدنی مورد نیاز بدن بهترین انتخاب نیست. صبح زود پس از صرف صبحانه و گذشت نیم ساعت بهتر است قهوه خود را بنوشید.

نفدووا گفت: قهوه حاوی کلات‌هایی است که فلزات را جمع می‌کند و از جذب طبیعی آن‌ها جلوگیری می‌کند. اگر دائما قهوه بنوشید، روی، آهن، منیزیم کمتری دریافت خواهید کرد.

این متخصص تغذیه نوشیدن قهوه را نیم ساعت بعد از غذا توصیه می‌کند تا مواد مفیدی که با غذا دریافت می‌کنیم، جذب شود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار