نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی

انتقاد رهبر کره شمالی از کمبود دارو در این کشور در شرایط کرونا

یک هفته پس از ثبت اولین مورد کرونا در کره شمالی، رهبر این کشور از مقامات دولتی به خاطر کمبود و توزیع نامناسب دارو در شرایط همه گیری انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 16
کد خبر: ۱۳۳۸۰۹

به گزارش راهبردمعاصر، «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در نشست کمیته سیاسی حزب کارگران کره از مقامات این کشور بابت کمبود دارو در شرایط گسترش شیوع ویروس کرونا در این کشور انتقاد کرد.

براساس گزارش خبرگزاری یونهاپ به نقل از رسانه‌های دولتی کره شمالی، کیم جونگ اون در این جلسه که امروز دوشنبه برگزار شده خواستار بسیج سربازان ارتش برای رفع کمبود‌های دارویی و درمانی در پیونگ یانگ شده است.

خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) روز یک شنبه از برگزاری نشست اضطراری اداره سیاسی حزب برای بحث در مورد اقدامات لازم برای پیشگیری از همه گیری کرونا خبر داده بود.

براساس این گزارش، کیم در نشست روز دوشنبه انتقاد کرده که دارو به طور مناسب تهیه و توزیع نشده است؛ هرچند که اداره سیاسی دستورات لازم را برای آزادسازی فوری و تامین به موقع دارو‌های ذخیره دولتی و دستور به همه داروخانه‌ها برای فعالیت ۲۴ ساعته صادر کرده بود.

روز یک شنبه کره شمالی از مرگ ۸ نفر دیگر بر اثر کرونا خبر داد و اعلام کرد مجموع فوتی‌های این کشور به ۵۰ نفر رسیده است. مجموع مبتلایان با علائم تب در سراسر این کشور نیز ۳۹۲ هزار نفر اعلام شده است.

کره شمالی روز ۲۲ اردیبهشت ماه از ثبت اولین مورد کرونا در این کشور خبر داد و پس از آن رهبر این کشور دستور قرنطینه شهر‌ها را صادر کرد./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار