گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند

انتقاد رهبر کره شمالی از کمبود دارو در این کشور در شرایط کرونا

یک هفته پس از ثبت اولین مورد کرونا در کره شمالی، رهبر این کشور از مقامات دولتی به خاطر کمبود و توزیع نامناسب دارو در شرایط همه گیری انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 16
کد خبر: ۱۳۳۸۰۹

به گزارش راهبردمعاصر، «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در نشست کمیته سیاسی حزب کارگران کره از مقامات این کشور بابت کمبود دارو در شرایط گسترش شیوع ویروس کرونا در این کشور انتقاد کرد.

براساس گزارش خبرگزاری یونهاپ به نقل از رسانه‌های دولتی کره شمالی، کیم جونگ اون در این جلسه که امروز دوشنبه برگزار شده خواستار بسیج سربازان ارتش برای رفع کمبود‌های دارویی و درمانی در پیونگ یانگ شده است.

خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) روز یک شنبه از برگزاری نشست اضطراری اداره سیاسی حزب برای بحث در مورد اقدامات لازم برای پیشگیری از همه گیری کرونا خبر داده بود.

براساس این گزارش، کیم در نشست روز دوشنبه انتقاد کرده که دارو به طور مناسب تهیه و توزیع نشده است؛ هرچند که اداره سیاسی دستورات لازم را برای آزادسازی فوری و تامین به موقع دارو‌های ذخیره دولتی و دستور به همه داروخانه‌ها برای فعالیت ۲۴ ساعته صادر کرده بود.

روز یک شنبه کره شمالی از مرگ ۸ نفر دیگر بر اثر کرونا خبر داد و اعلام کرد مجموع فوتی‌های این کشور به ۵۰ نفر رسیده است. مجموع مبتلایان با علائم تب در سراسر این کشور نیز ۳۹۲ هزار نفر اعلام شده است.

کره شمالی روز ۲۲ اردیبهشت ماه از ثبت اولین مورد کرونا در این کشور خبر داد و پس از آن رهبر این کشور دستور قرنطینه شهر‌ها را صادر کرد./فارس

ارسال نظر