پزشکیان با پوتین دیدار می‌کند جزییات دیدار نماینده سازمان ملل در امور لبنان با عراقچی معاون پیشین وزارت خزانه‌داری آمریکا: سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد فرانسه موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای آزمایش کرد احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی ادعای دوباره ترامپ درباره گفت‌و‌گو با ایران ترکیه و پاکستان برای اعزام نیرو به عربستان توافق کردند انصارالله یمن: باب‌المندب، ذوباب و المخا تحت کنترل ماست مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های اسرائیل از لندن یمن: حریم هوایی عربستان سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری بزرگتری برای آنها در پی دارد ونس: هیچ مدرک قطعی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای دبی وجود ندارد دیدار قالیباف با وزیر خارجه ارمنستان/ میرزویان؛ علیه جمهوری اسلامی از خاک ارمنستان اقدامی نمی‌شود  واکنش روبیو به خارج کردن بمب‌افکن‌های آمریکایی از پایگاه فیرفورد نیرو‌های تحت حمایت عربستان مدعی تسلط بر بندر استراتژیک مخا شدند / عملیات «سپیده‌دم یمن» برای تصرف صنعا توسط متحدان ریاض

وزیر خارجه قطر: عربستان در منطقه آشوب به پا کرده و اخاذی می‌کند

وزیر خارجه قطر تاکید کرد: عربستان به عنوان قدرت برانگیزنده آشوب در منطقه عمل می‌کند و در بیشتر مواقع برای اعمال حاکمیت استبدادی خود از شیوه‌هایی چون اخاذی و فشار اقتصادی کمک می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 12
کد خبر: ۱۳۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه گاردین چاپ انگلیس به نقل از محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، معاون نخست وزیر و وزیر خارجه قطر در لندن اظهار کرد: عربستان به عنوان قدرتی که در خاورمیانه آشوب و تنش به پا می‌کند، شناخته می‌شود و این کشور غالباً برای اعمال حاکمیت استبدادی خود به شیوه اخاذی و فشار اقتصادی پناه می‌برد.

 

این مسؤول قطری گفت: به نظر می‌رسد بحران منطقه خلیج (فارس) موجب تشدید درگیری‌های دیگر در منطقه شده است و همین امر حل درگیری‌ها در لیبی و سومالی را دشوارتر کرده است.

 

آل ثانی افزود: عربستان تلاش می‌کند حاکمیت‌ها و دولت‌هایی همسو با خود ایجاد کند، در واقع ریاض و ابوظبی هر کشوری که در آنها مستبدان حاکمیت نداشته باشند را کشوری "تروریستی" می‌خواند.

 

وزیر خارجه قطر با اشاره به اینکه دوحه هدف تلاش‌های متعدد عربستان و امارات برای تحریف و خرابکاری مواجه بوده، گفت: برخی کشورهای که به حمایت عربستان و امارات نیاز دارند، برای دنبال کردن سیاست ضد قطر اخاذی می‌کنند و این مساله موجب ایجاد تنش‌های بسیاری در منطقه شاخ آفریقا و جنوب صحرا شده است.

 

آل ثانی درباره بحران فعلی سودان نیز، کشتاری که هفته گذشته در پی برهم زدن تحصن معترضان در مقابل فرماندهی کل ارتش این کشور در خارطوم انجام شد را "وحشیانه" توصیف کرد.

 

این مسؤول قطری در ادامه تاکید کرد: دوحه می‌خواهد به گروه میانجی‌ها در بحران میان ایران و آمریکا بپیوندند و بر این باور است که تهران پیش از لغو تحریم‌های اقتصادی هرگز با واشنگتن وارد گفت‌وگو نخواهد شد.

 

منبع: ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار