آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد  لاریجانی: برای برقراری صلح میان پاکستان با هند و افغانستان، حاضر هستیم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم تا هر زمان نیاز بود، از آن استفاده کنند ریابکوف: روابط روسیه و آمریکا در اولین مراحل عادی‌سازی قرار دارد ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد

زلنسکی در سخنرانی خود در جشنواره کن پوتین را دیکتاتور خواند

رئیس‌جمهور اوکراین در جریان سخنرانی برای هفتاد و پنجمین جشنواره کن تأکید کرد که اوکراین چاره‌ای جز ادامه نبرد با روسیه ندارد و ولادیمیر پوتین را یک دیکتاتور خواند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 18
کد خبر: ۱۳۴۲۲۲

به گزارش راهبردمعاصر، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین از کی‌یف در یک پیام ویدیویی در هنگام افتتاحیه عصر روز گذشته (سه شنبه) هفتاد و پنجمین جشنواره کن خطاب به عموم مردم در این جشنواره تأکید کرد که اوکراین به نبرد با روسیه ادامه می‌هد.

بنا بر گزارش خبرگزاری فرانسه، وی در این خصوص با اشاره به «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و فیلم چارلی چاپلین گفت: «ما به یک (چارلی) چاپلین جدید نیاز داریم که اثبات کند که سینما در مواجهه با جنگ اوکراین ساکت نیست. ما به نبرد ادامه می‌دهیم. چاره دیگری نداریم. من متقاعد شده‌ام که «دیکتاتور» شکست خواهد خورد».

یک خبرنگار خبرگزاری فرانسه در محل جشنواره کن خاطرنشان کرد که حضور مجازی او در سالن تعجب و تشویق مردم را برانگیخت و آن طور که رسانه‌های فرانسه گزارش کردند، رئیس جمهور اوکراین نزدیک به ۱۰ دقیقه جنگ روسیه در اوکراین را محکوم کرد و از دنیای سینما خواست سکوت نکنند.

طبق این گزارش، زلنسکی با انتقاد از عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین با لحنی بسیار تند ادامه داد: «قرار است سینما ساکت بماند یا درباره آن حرف بزند؟ ما به یک چاپلین جدید نیاز داریم تا امروز به ما ثابت کند که سینما ساکت نیست. نفرت در نهایت از بین می‌رود، دیکتاتور خواهد مرد».

بر اساس این گزارش، در آغاز ماه آوریل (چهارمین ماه میلادی)، زلنسکی در این در شصت و چهارمین دوره جوایز گرمی، معادل اسکار برای موسیقی آمریکایی، مشارکت کرد و در آن جا نیز درخواست کرد که از کشورش در مقابل روسیه حمایت کنند.

جشنواره فیلم کن که هفتاد و پنجمین دوره خود را برگزار می‌کند متعهد شد که اوکراین در ذهن همه جای خواهد داشت. دو نسل از فیلمسازان اوکراینی با «سرگئی لوزنیتسا» برای «تاریخ طبیعی تخریب» درباره تخریب شهر‌های آلمان توسط متفقین در طول جنگ جهانی دوم و همچنین «ماکسیم ناکونه‌چنی» جوان برای «باچنیا متلیکا» (چشم‌انداز پروانه) حضور خواهند داشت.

بر اساس این گزارش، جشنواره فیلم کن در آخرین لحظه نمایش «ماریوپولیس ۲»، جدیدترین فیلم کارگردان لیتوانیایی «مانتاس کوداراویسیوس» را که در اوایل آوریل در اوکراین کشته شد، اضافه کرد.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، از سوی دیگر، نشست سینمای جهان از استقبال از «نمایندگان رسمی روسیه، مقامات دولتی یا روزنامه‌نگاران با خط مشی رسمی دولت روسیه» خودداری کرده است، اما گفته است که همواره آماده استقبال از صدا‌های مخالف است که از «کریل سربرنیکوف» شروع می‌شود. کودک وحشتناک صحنه روسیه روز چهارشنبه با فیلم جدید خود به نام «همسر چایکوفسکی» رقابت برای نخل طلا را آغاز خواهد کرد.

در آغاز مراسم افتتاحیه عصر سه نبه به میزبانی «ویرجینی ایفرا» بازیگر، مسئله تعهد به سینما مطرح شد: «آیا سینما می‌تواند دنیا را تغییر دهد؟ نه مطمئناً. اما می‌تواند درک ما را از آن برهم بزند؛ و در نتیجه جهان واقعاً تغییر کند. فیلمسازان آزاد، این همان چیزی است که جشنواره کن آن را جشن می‌گیرد و بزرگ می‌دارد».

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه (پنجم اسفند ماه) به درخواست کمک جمهوری‌های دونباس برای دفاع در مقابل حملات اوکراین، دستور آغاز عملیات نظامی ویژه در اوکراین را صادر کرد، اما کشور‌های غربی به ویژه آمریکا و انگلیس از آن زمان نه تنها اقدامی برای کاهش درگیری‌ها در اوکراین نکردند بلکه با فشار تحریم‌ها و عرضه تسلیحات سبک و سنگین به اوکراین، به آتش این ناآرامی‌ها دامن زدند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار