تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود تکذیب ادعای افزایش افغانستانی‌ها در ایران سخنگوی دولت: با جدیت در مسیر اصلاحات ساختاری حرکت می‌کنیم پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوز‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم

واکنش کنعانی مقدم به ادعای تحریم «اینستکس»

کنعانی مقدم تصریح کرد: اینگونه نیست که پس از این ۶۰ روز ما دوباره ضرب‌العجلی تعیین کرده و اقداماتمان نیز آرام و ساده باشد، بلکه هم اقدامات ما پیچیده شده و هم پلکانی و تساعدی و غیرقابل بازگشت خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 12
کد خبر: ۱۳۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، یک فعال اصولگرا درباره ادعای نشریه «بلومبرگ» مبنی بر احتمال تحریم «اینستکس» توسط آمریکا نکاتی را تبیین کرد.

 

حسین کنعانی مقدم، فعال اصولگرا با اشاره به گذشت یک ماه از فرصت دوماهه ایران به اروپا گفت: به طور کلی سیاست راهبردی جمهوری اسلامی ایران این است که هرکجا منافع ملی کشورمان تحت تأثیر برجام قرار گرفت و نیازمند این مسئله بود که برخی تعهداتمان را متوقف کنیم، این کار را انجام داده و به شرایط پیش از برجام بازگردیم.

 

کنعانی مقدم تصریح کرد: اینگونه نیست که پس از این ۶۰ روز ما دوباره ضرب‌العجلی تعیین کرده و اقداماتمان نیز آرام و ساده باشد، بلکه هم اقدامات ما پیچیده شده و هم پلکانی و تساعدی و غیرقابل بازگشت خواهد بود.

 

وی با اشاره به سازوکار مالی اینستکس ادامه داد: اینستکس نوعی صندوق پولی است که منافع اروپایی در آن بیشتر از منافع جمهوری اسلامی ایران لحاظ شده است، بنابراین اگر آمریکا بخواهد اینستکس را تحریم کند عملا وارد یک جنگ اقتصادی با اروپا خواهد شد (نظیر اتفاقی که با چین به راه انداخت)، بنابراین به نظر می‌رسد که اروپایی‌ها تا جایی جلو می‌روند که بر اساس آن بتوانند منافع خود را حفظ کنند.

 

کنعانی مقدم خاطر نشان کرد: هم اینستکس و هم مدل اقتصادی برجام، مدل نفت در برابر غذاست و این هرگز مسئله‌ای نیست که ما برایش بخواهیم منافع ملی خود را زیر سوال ببریم؛ بنابراین اگر بناست که ما نفت را در برابر غذا به فروش برسانیم هرگز نباید گامی در راستای عمل به تعهدات برجامی خود برداریم.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر