محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

ایجاد آشوب در کشور هدف اول فارسی زبان‌ها

ایجاد آشوب در کشور هدف اول فارسی زبان‌ها انتشار ویدئوهای تاریخ گذشته و مربوط به اعتراضات سال‌های پیش، استراتژی جدید رسانه‌های فارسی زبان است که با هدف ایجاد آشوب در کشور توسط آن‌ها دنبال می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 18
کد خبر: ۱۳۴۳۱۲

به گزارش راهبرد معاصر به دنبال حذف تدریجی ارز ترجیحی و اصلاح قیمت‌ها توسط دولت سیزدهم، جریان رسانه‌ای غرب با کمک رسانه‌های فارسی زبان فصل جدید از عملیات رسانه‌ای خود را آغاز کرده‌اند.

در همین راستا، این رسانه‌ها در استراتژی جدید عملیاتی خود اقدام به انتشار فیلم ها و ویدئوهایی می کنند که برای اعتراض‌های سال‌های گذشته در شهر مختلف کشور است. طبیعی است که هدف از این کار نیز آشوب‌سازی و ایجاد رفتار هیجانی در مخاطب به بهانه اصلاحات اقتصادی اخیر دولت است.

اعتراضات آرشیوی

به عنوان مثال، اخیراً ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی با این هدف دست به دست شد که القا کند شهرهای جنوب کشور نا آرام بوده و مردم اعتراضات گسترده‌ای نسبت به مساله اصلاح اقتصادی دارند، اما قطع و کندی اینترنت بهانه‌ای است تا خبرها از اعتراضات به کاربران شبکه‌های اجتماعی نرسد. در همین راستا شبکه تلویزیونی من و تو با بازنشر یک ویدئوی قدیمی مدعی شده یک پمپ بنزین در پی اعتراض به گرانی‌های اخیر به آتش کشیده شده است؛ با جستجویی ساده در تاریخچه و زمان فیلم مشخص می‌شود زمان فیلم مربوط به دولت گذشته و هنگام افزایش قیمت بنزین است.

ایجاد آشوب در کشور هدف اول فارسی زبان‌ها / چرا حتی به سابقه فیلم‌ها هم دقت نمی کنند؟ +تصاویر

 

در ویدئویی دیگر که از سوی کانال‌های تلگرامی در فضای مجازی منتشر شده تصویری از اعزام نیروهای یگان ویژه به استان قم دیده می شود؛ بررسی ماهیت این ویدئو نیز نشان می‌دهد که این تصاویر برای اعتراض‌های بنزینی سال ۹۸ قم است.

ایجاد آشوب در کشور هدف اول فارسی زبان‌ها / چرا حتی به سابقه فیلم‌ها هم دقت نمی کنند؟ +تصاویر

 

 

 

به این‌ها البته باید ویدئوی منتشر شده از پارک تمدن شیراز که ادعا می‌شود مربوط به جمعه ۲۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ هست را اضافه کرد که ظاهراً در آن عده‌ای مشغول شعار دادن علیه نظام و حمایت از سران منافقین هستند؛ اما با دقت در ویدئو و رفتار مردم در آن مشخص می‌شود که علاوه بر این که هیچ نشانه‌ای از وجود جمع معترض در آن وجود ندارد، این ویدئو نیز صداگذاری شده است.

 

ایجاد آشوب در کشور هدف اول فارسی زبان‌ها / چرا حتی به سابقه فیلم‌ها هم دقت نمی کنند؟ +تصاویر

* از خیرخواهی تا وارونه‌نمایی فارسی زبان‌ها

به گزارش مرکز مقابله با شایعات سایبری سازمان فضای مجازی سراج، هرچند در برخی شهرها نسبت به مساله طرح اصلاح اقتصادی دولت سیزدهم توسط مردم اعتراضاتی وجود داشت، و مردم به دلیل اینکه تبیین درستی از این طرح برای آن ها صورت نگرفته بود، رفتارهای هیجانی داشتند، اما در این میان رسانه های رقیب نیز تلاش می کنند بهره برداری سیاسی خود را کنند.

در واقع این رسانه‌ها با انتشار ویدئوها و تصاویر قدیمی سعی در نشان دادن فضای آشوب در کشور را دارند تا بدینوسیله اگر اعتراضی هم در کشور نباشد آن را ایجاد کنند که نه تنها این مساله مشکلی را حل نخواهد کرد، بر مشکلات فعلی مشکل جدیدی را نیز اضافه می‌کند.

منبع: سراج 24

کلمات کلیدی: اعتراضات
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار