قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد صحنه‌هایی از حضور زنان خارجی و بی‌حجاب در سریال سلمان فارسی + تصاویر

تمدید قرارداد مهاجم جنجالی پرسپولیس

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تصمیم بر حفظ مهاجم مصدوم این تیم گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 22
کد خبر: ۱۳۴۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر فصل جاری رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاهی کشور در حالی هفته‌های پایانی خود را سپری می‌کند که پرسپولیس پس از پنج قهرمانی متوالی، جام را به استقلال داد تا رقیب سنتی نوار موفقیت‌های سرخپوشان را قطع کند.

ناکامی مهاجمان پرسپولیس در امر گلزنی یکی از مهم‌ترین فاکتورهای این تیم در تکرار قهرمانی بود. عیسی آل کثیر مهاجم اول پرسپولیس در هفته‌های پایانی نیم فصل اول با مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی روبرو شد اما پای خود را با پنج ماه تأخیر به تیغ جراحان سپرد تا سرخ‌ها ۱۹ بازی خود در لیگ برتر و جام حذفی را بدون او سپری کنند. مهدی عبدی و حامد پاکدل هم نتوانستند جای خالی آل کثیر را به خوبی پر کنند تا یحیی گل محمدی سراغ شیرزود تمیروف از پاختاکور ازبکستان برود اما او نیز عملکرد مثبت نداشت تا پرسپولیس اینگونه در سراشیبی سقوط بیفتد.

این در حالی است که اگر آل کثیر زودتر پای خود را جراحی می‌کرد می‌توانست در هفته‌های پایانی عصای دست گل محمدی شود اما لجاجت او باعث دوری طولانی مدتش از ترکیب شد تا او در مدت زمان قرارداد دو ساله اش با پرسپولیس بیشتر از یک سال را با محرومیت انضباطی از سوی AFC (به مدت ۶ ماه) و مصدومیت (بیشتر از ۶ ماه) پشت سر بگذارد.

با این حال گل محمدی تصمیم به حفظ این بازیکن گرفته است تا آل کثیر پس از پایان دوران مصدومیت خود قرارداد قرارداد خود را برای دو فصل دیگر تمدید کند.

از این رو رضصا درویش تصمیم دارد پس از پایان لیگ برتر قرارداد دوباره با ال کثیر را امضا کرده و خیال تیم را راحت کند.

کلمات کلیدی: پرسپولیس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار