سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است

ارجاع 504 هزار پرونده جدید به سازمان تعزیرات حکومتی

عضو کمیسیون قضایی مجلس گفت: براساس گزارش ارائه شده در دوره ریاست رئیس اخیر سازمان تعزیرات حکومتی 504 هزار پرونده به این سازمان ارجاع و حدود 400 هزار پرونده نیز در این سازمان مختومه شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 22
کد خبر: ۱۳۴۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی نماینده مردم  خمینی ‌شهر در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به نشست امروز کمیسیون قضایی مجلس گفت: در جلسه امروز طرح دو فوریتی کنترل و ساماندهی اجاره‌بهای املاک مسکونی را مورد بحث بررسی قرار گرفت که این طرح به کمیسیون قضایی به عنوان کمیسیون فرعی ارجاع داده شده بود.

وی افزود: اعضای کمیسیون پس از انجام بررسی‌های خود کلیات طرح فوق‌الذکر را رد کردند چرا که دستورالعملی که برای کنترل و ساماندهی اجاره بهای مسکن در هیأت دولت تصویب شده مشکل را حل می‌کند.

عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: علاوه براین سازوکاری که در این طرح پیش‌بینی شده بود نه تنها به کنترل اجرابهای مسکن کمکی نمی‌‌کرد بلکه به مشکلات در این حوزه دامن می‌زد. 

نقدعلی خاطرنشان کرد: در ادامه این جلسه رئیس سازمان تعزیرات حکومتی به همراه معاونین خود در کمیسیون حاضر شدند و گزارشی را از عملکرد سازمان تعزیرات طی مدتی که رئیس جدید به این سمت منصوب شده به اعضای کمیسیون ارائه کردند.

وی افزود: در این جلسه رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گزارشی از نیازهای این سازمان در حوزه نیروی انسانی و نیاز به ساختمان به اعضای کمیسیون ارائه کرد.

عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: رئیس سازمان تعزیرات حکومتی همچنین گزارشی از پرنده‌های ارجاع و همچنین مختومه شده در این سازمان به اعضای کمیسیون ارائه کرد.

عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: براساس گزارش ارائه شده در مدت ریاست رئیس جدید سازمان تعزیرات حکومتی 504 هزار پرونده به این سازمان ارجاع شده و حدود 400 هزار پرونده نیز در این دوره مختومه شده است.

کلمات کلیدی: مجلس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار