ترامپ: لزومی ندارد قانون کنترل سلاح در آمریکا تصویب شود/ امنیت مدارس بالا برود-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

ترامپ: لزومی ندارد قانون کنترل سلاح در آمریکا تصویب شود/ امنیت مدارس بالا برود

دونالد ترامپ معتقد است باید به جای تصویب قانون کنترل سلاح در آمریکا، سطح امنیت مدارس را بالا ببریم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۶۷۲

به گزارش راهبردمعاصر،در حالی که تنها چند روز از حادثه تیراندازی در یک مدرسه ابتدایی در تگزاس و کشته شدن دستکم ۱۹ دانش آموز می‌گذرد، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا اظهار کرد باید به جای تصویب قانون محدودیت دسترسی به سلاح در آمریکا، سطح امنیت مدارس را بالا ببریم.

وی در جریان نشست سالانه انجمن ملی سلاح، دموکرات‌ها را مورد انتقاد قرار داد و گفت: دموکرات‌ها از قانون افزایش سطح امنیت مدارس در سراسر آمریکا، حمایت نمی‌کنند و تا زمانی که آن‌ها این کار را انجام می‌دهند، تراژدی‌های بیشتری اتفاق می‌افتد.

براساس گزارش هیل، ترامپ با تاکید بر اینکه لزومی ندارد که قانون کنترل سلاح در آمریکا تصویب شود، پیشنهاد داد مدارس می‌توانند از ردیاب فلز، ماموران امنیتی مسلح و راهرو‌ها و مسیر‌های تک ورودی برای کنترل رفت و آمد استفاده کنند تا سطح امنیت خود را بالا برده و با حوادث تیراندازی مقابله کنند.

دموکرات‌ها معتقدند تصویب قانون ارتقای سطح امنیتی مدارس به جای قانون کنترل سلاح، موضوعات و چالش‌های مرتبط با سلاح و تیراندازی‌های مرگبار گسترده را منحرف می‌کند.

در پی این حادثه جو بایدن رئیس جمهور آمریکا، از اعضای کنگره خواست مقابل لابی اسلحه به‌پا خیزند و قانون محدودیت حمل سلاح را تصویب کنند.

رئیس جمهور آمریکا همچنین به افرادی که از تلاش‌ها برای اصلاح قانون دسترسی به سلاح جلوگیری می‌کنند، هشدار داد و گفت: باید بدانید که ما این تلاش‌های نادرست را فراموش نمی‌کنیم.

باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا نیز در بیانیه‌ای، انگشت اتهام را به سمت حزب جمهوری خواه و لابی اسلحه گرفت و قصور آن‌ها در محدود نکردن قوانین حمل سلاح را عامل این قبیل حوادث دانست.

وی خاطرنشان کرد ما از این موضوع عصبانی هستیم. ده سال پس از حادثه تیراندازی در مدرسه سندی هوک و تنها ده روز پس از حادثه تیراندازی در سوپرمارکتی در شهر بوفالو، کشور ما نه از ترس بلکه از لابی اسلحه بی رمق شده است. لابی اسلحه و یک حزب سیاسی (اشاره به حزب جمهوری خواه) که تمایلی برای جلوگیری از وقوع چنین حوادث مرگبار و دردناکی ندارد، متهم اصلی این جنایات هستند.

چالز شومر رهبر اکثریت سنا نیز اظهار کرد جمهوری خواهان و دموکرات‌ها باید با همکاری یکدیگر قانون محدودیت دسترسی به سلاح و کنترل آن را تصویب کنند، اما اصلاح این قانون با چالش‌ها و موانع بزرگی روبروست و احتمال موفقیت آن کم است.

وی تصریح کرد اغلب جمهوری خواهان با پیشنهاد اصلاح این قانون مخالف هستند و همین امر کار را برای بررسی این قانون سخت کرده است.

شومر افزود: او می‌تواند اجازه رای گیری برای قانون کنترل سلاح برای مقابله با تروریسم داخلی را بدهد، اما جمهوری خواهان اظهار کردند که این لایحه را مسدود می‌کنند و این بدان معناست که رای گیری مربوط به کنترل سلاح نامحتمل خواهد بود.

تنها یک روز پس از حادثه تیراندازی در یک مدرسه ابتدایی در تگزاس و کشته شدن دستکم ۱۹ دانش آموز و ۲ معلم، پلیس این شهر، نوجوانی را به اتهام حمل سلاح داخل خودرویش که در نزدیکی یک دبیرستان پارک کرده بود، دستگیر کرد.

این در حالی است که آمار‌های جدید اداره تحقیقات فدرال آمریکا نشان می‌دهد که حوادث تیراندازی در سال ۲۰۲۱ بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته است.

فعالان و حامیان کنترل سلاح در آمریکا امیدوار بودند که ریاست‌جمهوری جو بایدن بتواند موجب پیشرفت در زمینه جلوگیری از خشونت با اسلحه در این کشور شود، ولی با گذشت حدود دو سال از ریاست‌جمهوری بایدن این امید‌ها به یأس و سرخوردگی تبدیل شده است.

فعالان کنترل سلاح در آمریکا بر این باورند که عملکرد دولت وی برای مقابله با خشونت اسلحه و کنترل تسلیحات واقعاً ناامیدکننده بوده است. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر