سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

حماس:دشمن صهیونیستی در حال مبارزه با پرچم فلسطین است

حماس:دشمن صهیونیستی در حال مبارزه با پرچم فلسطین است خالد مشعل با اشاره به اینکه دشمن صهیونیستی در حال مبارزه با پرچم فلسطین است، خاطر نشان کرد، صهیونیستها در تلاش هستند پرچم خود را حاکم کنند تا بگویند که مسجدالاقصی تحت حاکمیت سیاسی و مذهبی آنان است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۱ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۷۸۳

به گزارش راهبرد معاصر «خالد مشعل»  رئیس حماس در خارج از فلسطین تأکید کرد که رژیم موقت صهیونیستی در تلاش است که جنگ علیه مسجدالاقصی را به سود خود به پایان برساند.

مشعل با اشاره به سوء استفاده صهیونیستها از مشغول بودن منطقه، حمایت آمریکا و عادی‌سازی روابط برخی کشورها، گفت که دشمن صهیونیستی در پی تسلط بر مسجدالاقصی است.

وی با اشاره به اینکه دشمن صهیونیستی در حال مبارزه با پرچم فلسطین است، خاطر نشان کرد، صهیونیستها در تلاش هستند پرچم خود را حاکم کنند تا بگویند که مسجدالاقصی تحت حاکمیت سیاسی و مذهبی آنان است.

خبرگزاری شهاب به نقل از مشعل گزارش داد، موضع حماس روشن است و «قدس، و الاقصی متعلق به ماست و به هیچ کس اجازه نخواهیم داد که در این مسئله، شریک ما باشند. باید کار بزرگی کنیم تا اسرائیل و حامیانش درک کنند که ضربه به الاقصی باعث خواهد شد که آسمان به زمین بیاید».

وی ضمن درخواست از کشورهای عربی و اسلامی برای حضور در خیابانها و همبستگی با قدس اشغالی، از دولتها نیز خواستند که مواضع رسمی در قبال رخدادهای الاقصی و قدس اتخاذ کنند.

این مقام حماس با تأکید بر اینکه باید هر گونه رابطه با رژیم صهیونیستی قطع شود، گفت که صهیونیستها قصد دارند مسجدالاقصی را از نظر زمانی و مکانی تقسیم کنند.

مشعل در پایان تأکید کرد که باید برای آزادسازی قدس و الاقصی وارد میدان شویم.

در همین ارتباط، هشدار به رژیم صهیونیستی درباره عدم برگزاری «راهپیمایی پرچم» کارگر نیفتاده و این رژیم گفته که راهپیمایی مذکور را در تاریخ اعلام شده یعنی فردا (یکشنبه) برگزار می‌کند.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» برای تمام فلسطینی‌ها در قدس، کرانه باختری و اراضی اشغالی ۱۹۴۸ اعلام بسیج عمومی کرد. حماس از فلسطینی‌ها خواست در راستای دفاع از قدس، مسجدالاقصی و مقدسات اسلامی، خود را به مسجدالاقصی برسانند.

«راهپیمایی پرچم» یا «رقص پرچم» در تقویم عبری برابر است با سالروز اشغال قدس شرقی به دست رژیم صهیونیستی. این رژیم در هفتم ژوئیه ۱۹۶۷ قدس شرقی را اشغال کرد و آن روز را «روز اورشلیم» (روز قدس) نامیده اما بر اساس تقویم عبری، این روز امسال برابر است با فردا (یکشنبه/ ۲۹ می)/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار