ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

ادعای بدون سند "ح. م" درباره آمار نوزادان رها شده

ادعای بدون سند اخیرا فردی به نام "ح. م" ادعا کرده بود حدود ۵ هزار نوزاد تنها طی ۱۰ روز اخیر پیدا شده است! ادعایی که تا به امروز هیچ سندی برای اثبات آن ارائه نشده؛ حالا علیه این فرد به اتهام نشر اکاذیب بدون سند اعلام جرم و تشکیل پرونده قضائی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 29
کد خبر: ۱۳۵۸۸۳

به گزارش راهبردمعاصر، بعد از ظهر جمعه گذشته نقل قولی منسوب به یک پژوهشگر آسیب‌های اجتماعی در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که به نظر با واقعیت موجود در جامعه همخوانی ندارد.

"ح. م" ادعا کرده بود حدود ۵ هزار نوزاد تنها طی ۱۰ روز اخیر پیدا شده است! وی مدعی بود که بر اساس آمار مراکز درمانی و مددکاران اجتماعی، روزانه بین ۲ هزار تا ۲ هزار و ۵۰۰ جنین و نوزاد سقط یا پس از تولد در خیابان رها می‌شوند!

در حالی "ح. م" این ادعا را مطرح کرده است که اخبار پیدا شدن نوزادان رها شده، جزو اخبار سری محسوب نمی‌شوند و به راحتی از مراجع رسمی منتشر می‌شوند؛ از جمله پیدا شدن یک نوزاد در هفته گذشته در محله نازی‌آباد که اخبار مربوط به مراحل تحویل نوزاد از سوی مردم به پلیس و اورژانس و بستری در بیمارستان تا تحویل به بهزیستی، جز به جز از سوی متولیان امر اطلاع‌رسانی و از رسانه‌ها منتشر شد.

یا خبر پیدا شدن نوزاد مقابل شیرخوارگاه آمنه که بامداد شنبه ابتدا در شبکه‌های اجتماعی نشر یافت و بعد از آن، رسانه‌ها به پوشش اخبار مرتبط با آن پرداختند و خبرگزاری تسنیم هم در اخبار جداگانه‌ای جزییات این موضوع را از زبان مسئولان در پلیس و بهزیستی شرح داد؛ در کل پوشش اخبار مرتبط با آسیب اجتماعی همچون رهاسازی نوزادان تازه متولد شده، موضوعی نیست که رسانه‌ها نسبت به آن چشم‌پوشی کنند.

از این رو، ارائه چنین آماری توسط کسی که خود را پژوهشگر اجتماعی می‌نامد در خصوص رهاسازی جنین سقط شده و نوزادان تازه متولد شده (۵ هزار مورد در ۱۰ روز)، تعجب اهالی رسانه را در پی داشت؛ به ویژه اینکه محمد نصیری، معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور به صورت رسمی اعلام کرد "سال گذشته صرفاً ۶۱ نوزاد توسط والدین زیستی خود در سطح شهر بالاخص جوار شیرخوارگاه‌ها رها شدند. ".

اما آمارسازی پایان کار "ح. م" نبوده و حالا اخبار به دست آمده حاکی از این است که علیه او به اتهام نشر اکاذیب بدون سند اعلام جرم و تشکیل پرونده قضائی شده است؛ جالب اینکه "ح. م" به مرجع قضائی سندی بابت ادعایی که مطرح کرده، ارائه نداده است. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار