گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم

همسر نانسی پلوسی با وثیقه آزاد شد

دفتر نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به بازداشت «پل پلوسی» شوهر او به دلیل بازداشت به دلیل رانندگی در حالت مستی واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 30
کد خبر: ۱۳۶۰۶۱

به گزارش راهبردمعاصر، به دنبال خبرساز شدن بازداشت شوهر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، رسانه‌های این کشور گزارش دادند که او با وثیقه پنج هزار دلاری آزاد شد.

شبکه سی‌ان‌ان بعد از جنجال بازداشت شدن پل پلوسی ۸۲ ساله شوهر نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، از واکنش دفتر این سیاستمدار ارشد حزب دموکرات خبر دادند.

پیشتر رسانه‌های آمریکایی از بازداشت همسر نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا شنبه شب گذشته به دلیل رانندگی تحت تاثیر مشروبات الکلی در «ناپا کانتی» در کالیفرنیا از سوی پلیس محلی بازداشت شد.

این بازداشت در شرایطی انجام شده که گفته می‌شود که نانسی پلوسی روز یک شنبه برای سخنرانی دریافت مدرک دکترای افتخاری در دانشگاه براون در رود آیلند حضور یافت.

شبکه سی‌ان‌ان در گزارش خود خبر داد، به دنبال بازداتش پل پلوسی او با گذاشتن وثیقه 5 هزار دلاری از زندان آزاد شد.

این رسانه که روابط نزدیکی با حزب دموکرات دارد، از واکنش دفتر نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به خبر بازداشت شوهر وی خبر داد.

در بیانیه «درو همیل» سخنگوی دفتر نانسی پلوسی آمده است: «رئیس مجلس نمایندگان در مورد این مساله خصوصی که زمانی حادث شد که او در ساحل شرقی (آمریکا) بود، اظهار نظر نخواهد کرد».

نانسی پلوسی ۸۲ ساله و همسرش پل پلوسی در سال ۱۹۶۳ ازدواج کرده و ۵ فرزند دارند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار