تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها

جزئیات مرگ مشکوک یک دانشجو در خوابگاه دانشجویی

جزئیات مرگ مشکوک یک دانشجو در خوابگاه دانشجویی یکی از دانشجویان خوابگاه دانشجویی خیابان، ولی عصر (عج) پس از استعمال سیگار در کنار پنجره خوابگاه دانشجویی به طرز مشکوکی سقوط کرد؛ تحقیقات درباره مرگ وی در شعبه یکم دادسرای امور جنایی ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 31
کد خبر: ۱۳۶۲۴۵

به گزارش راهبردمعاصر، یکشنبه هشتم خرداد ماه، سقوط مرگبار یک جوان توسط ساکنان خوابگاه دانشجویی در خیابان، ولی عصر (عج) به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش داده شد.

با اعلام این خبر، تیمی از مأموران کلانتری ۱۰۷ فلسطین و محمد زارعی؛ بازپرس ویژه قتل راهی محل حادثه شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.

تیم جنایی با جسد پسر ۲۱ ساله‌ای به نام حمید مواجه شدند که بر اثر سقوط از پنجره اتاق خوابگاه به کام مرگ فرو رفته بود.

بدین ترتیب تحقیقات پلیسی آغاز شد و بررسی‌های ابتدایی نشان داد، متوفی دقایقی قبل از حادثه در حال سیگار کشیدن بوده که پس از گفتگو چند ثانیه‌ای با یکی از دوستانش سقوط کرده است.

در تحقیقات مشخص شد این دانشجو دچار مشکلات روحی و روانی بوده و تحت درمان و مشاوره قرار داشته است.

بررسی‌ها مشخص کرد پسر جوان چندین بار اقدام به خودکشی داشته و آخرین جلسه درمانی وی پنجشنبه هفته گذشته برگذار شده است.

دوست متوفی در تحقیقات به بازپرس پرونده گفت: هنگامی که حمید را کنار پنجره در حال سیگار کشیدن مشاهده کردم به او هشدار دادم مواظب باشد، اما او با بی‌اعتنایی گفت حواسم هست! دقایقی نگذشته بود که متوجه شدم حمید از پنجره به پایین سقوط کرده است.

در ادامه بررسی‌ها مشخص شد مشاوران به پسرجوان توصیه کرده بودند به دلیل بیماری روحی بستری شود و تحت درمان قرار بگیرد.

بنابر این گزارش، با دستور محمد زارعی؛ بازپرس ویژه شعبه یکم دادسرای جنایی جسد متوفی به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات درباره علت مرگ وی ادامه دارد. /تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار