پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی انهدام شبکه فساد اقتصادی در شهرداری درگز/ تعقیب قضایی شهردار، ۴ عضو شورا و ۱۲ نفر دیگر/ ۸ نفر روانه زندان شدند برف پاییزی در راه است/ موج جدید بارش‌ها از وارد کشور می‌شود زمان ورود سامانه بارشی و احتمال رگبار ۴ شهر ایران در جمع گرمترین مناطق جهان عکس روز ناسا از مریخ و کندوی عسل زیر شفق قطبی جزئیات پرونده مسمومیت دانشجویان بوعلی‌سینا؛ بررسی آب، غذا و ظروف مصرفی تعطیلی کلاس‌های امروز دانشگاه علوم و تحقیقات؛ ماجرا چیست؟ ماجرای مسمومیت دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا همدان چیست؟ حیوانات باغ وحش در دزفول به سرقت رفت / ماجرا چیست؟ اختلاف دمای ۳۷ درجه‌ای در کشور / هواشناسی تهران در دو روز آینده؛ افزایش دما، وزش باد شدید و احتمال گردوخاک

پیشنهاد تغییر ساعت کار ادارات برای صرفه جویی در مصرف برق

پیشنهاد تغییر ساعت کار ادارات برای صرفه جویی در مصرف برق سخنگوی صنعت برق گفت: تغییر ساعات ادارات به تنهایی می‌تواند ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ مگاوات صرفه‌جویی در پی داشته و امکان تأمین پایدار انرژی برای سایر مشترکان را فراهم کند، اکنون این موضوع در حال بررسی است و امید است به زودی ابلاغ شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 31
کد خبر: ۱۳۶۲۸۲

به گزارش راهبردمعاصر،مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق در صفحه شخصی خود در فضای مجازی در خصوص تغییر ساعات ادارات نوشت: "استانداران کل کشور بنا به پیشنهاد شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیروی برق در استان‌ها، برای تغییر ساعت کار اداری اقدام خواهند کرد. یعنی ادارات کار خود را یک تا دو ساعت زودتر از قبل آغاز و زودتر به پایان خواهند رساند تا ساعت اوج مصرف یعنی ۱۲ تا ۱۷ وسایل سرمایشی ادارات به طور کامل خاموش شود.

این اقدام به تنهایی می‌تواند ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ مگاوات صرفه‌جویی در پی داشته و امکان تأمین پایدار انرژی برای سایر مشترکان را فراهم کند، اکنون این موضوع در حال بررسی است و امید است به زودی ابلاغ شود.

* آغاز رصد مصرف برق ادارات و ارگان‌ها

از روز گذشته مصرف ادارات و ارگان‌های مهم توسط شرکت‌های توزیع مورد پایش و رصد قرار گرفته است. در این طرح ضمن ارزیابی راهکار‌های پیشنهادی مدیریت بار در خصوص استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود به منظور گذر از پیک تابستان سال جاری، برنامه‌های کنترل بار مشترکان ولتاژ اولیه، ثانویه و همچنین مشترکان حساس نظامی، بانک‌ها و ارگان‌های مهم نیز مورد رصد قرار گرفت.

* در صورت نیاز دستگاه‌های مجاز رمزارز نیز خاموش می‌شوند

همچنین قرار شده دستگاه‌های مجاز استخراج رمزارز در زمان اوج مصرف برق در صورت بروز محدودیت با اعلام دیسپاچینگ ملی از شبکه خارج شوند و برای این مهم برنامه‌های مدیریت مصرف در دستور کار قرار گرفته شده است.

* اعمال سیاست‌های تشویقی و تنبیهی برای جلوگیری از خاموشی

همه هماهنگی‌ها و تلاش‌ها برای عبور از شرایط کنونی و پرهیز از اعمال خاموشی برق است و در این راستا سیاست‌های تنبیهی و تشویقی را در دستور کار قرار داده‌ایم.

نیروگاه‌ها در حداکثر شرایط تولید قرار دارند و نیاز مصرف در هفته جاری به دلیل گرمای شدید این روزها، افزایش بیشتری خواهد یافت. "/تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار