تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

حملات توپخانه‌ای ترکیه به شمال حسکه

حملات توپخانه‌ای ترکیه به شمال حسکه منابع سوری از ادامه حملات توپخانه ترکیه به شمال این کشور خبر دادند که خساراتی به بار آورد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 03
کد خبر: ۱۳۶۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، نیروهای ارتش ترکیه بار دیگر به روستاها و شهرک‌ها در حومه شمالی حسکه حمله کردند.

 

منابع محلی به خبرنگار سانا گفتند: نیروهاى ترکیه و تروریست‌های وابسته به آن روستاهای «ام حرمله» و« دادا عبدال» شمال شهرک أبو راسین در حومه شمالی غربى حسکه را هدف حملات توپخانه‌ای قرار دادند که منجر به ورود خسارت مادی به املاک شهروندان،ارضی کشاورزی و زیرساخت‌ها شد.

 

تحرکات شبه نظامیان وابسته به آنکارا در شمال سوریه

از سوی دیگر العربی الجدید در گزارشی به تحرکات شبه نظامیان وابسته به آنکارا در شمال سوریه اشاره کرده و آورده است: «هیئت انقلابیون برای آزادسازی سوریه» که از ائتلاف چند گروه مسلح مخالف دولت سوریه و هم‌پیمان با ترکیه تشکیل شده است، مانور نظامی گسترده‌ای برای ارتقای آمادگی رزمی در مناطق «سپر فرات»، «شاخه زیتون» و «چشمه صلح» برگزار کرد که هم‌مرز با مناطق تحت سیطره نیروهای دموکراتیک کُرد سوریه (قسد) در شمال این کشور است.

 

«فاروق ابوبکر»، عضو کادر رهبری هیئت مذکور گفت: همه نیروهای ارتش ملی (گروه‌های مسلح مخالف دولت سوریه) آمادگی رزمی خود را در مناطق سپر فرات، شاخه زیتون و سرچشمه صلح ارتفا داده‌اند و از شش ماه پیش در دوره‌ها و آموزش‌های نظامی شرکت داشتند تا آمادگی‌شان برای هر گونه نبرد آتی بالا رود.

 

ابوبکر اظهار داشت: در مانور نظامی جدید صدها عنصر از گروه‌های مختلف شرکت داشتند و هدف از آن ارتقای آمادگی نظامی در عملیات آتی برای آزادسازی مناطق اشغالی از دست قسد و نیروهای ارتش است.

 

در همین رابطه، «رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهوری ترکیه پیشتر تهدید خود علیه سوریه را تکرار کرد و هدف از عملیات آتی نظامی کشورش را هدف قرار دادن کُردهای مخالف این کشور دانست./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار