محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد

هشدار حزب‌الله به تل‌آویو: اجازه اکتشاف گاز ندارید

هشدار حزب‌الله به تل‌آویو: اجازه اکتشاف گاز ندارید «محمود قماطی» یکی از اعضای شورای سیاسی حزب الله، گفت: به اسرائیل اجازه نخواهیم داد که در منطقه مورد مناقشه، اقدام به اکتشاف گاز کند».
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 05
کد خبر: ۱۳۶۸۶۶

به گزارش راهبرد معاصر جنبش حزب‌الله لبنان امروز (یک‌شنبه) درخصوص ورود یک کشتی «اسرائیلی» به میدان گازی «کاریش» که از خط ۲۹دریایی این کشور عبور کرده واکنش نشان داد.

طبق گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم» و به نقل از منابع لبنانی، «محمود قماطی» یکی از اعضای شورای سیاسی حزب الله، گفت: به اسرائیل اجازه نخواهیم داد که در منطقه مورد مناقشه، اقدام به اکتشاف گاز کند».

«محمد رعد» رئیس ائتلاف وفاداری به مقاومت (حزب‌الله) در پارلمان لبنان نیز خطاب به مسئولان این کشور گفت: «بیایید شرکتی را با اراده خودمان انتخاب کنیم و در مورد آن به توافق برسیم؛ بگذارید از این شرکت بخواهیم که در زمان و دوره‌ای که ما معین می‌کنیم در آب‌های سرزمینی‌مان گاز اکتشاف کند».

وی ادامه داد: «هرکس از نزدیک شدن دشمن اسرائیلی به این شرکت می‌ترسد بداند که ما مراقب پاسخ به آن‌ها [صهیونیست‌ها] هستیم؛ اما خوب نیست کشورمان را در رهن جاه‌طلبی‌ها، منافع جناحی، ترس‌های کوچک و خواسته‌هایمان در اشغال برخی از موقعیت‌ها قرار دهیم».

این در حالی است که صبح امروز روزنامه لبنانی النهار گزارش داد که یک کشتی «اسرائیلی» برای استخراج گاز طبیعی مایع و ذخیره‌سازی آن وارد میدان گازی کاریش شده با عبور از خط ۲۹ دریایی، وارد منطقه مورد مناقشه با لبنان شده است.

این امر موجب واکنش‌های رسمی از سوی لبنان شده است. «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر پیشبرد امور لبنان نسبت به خطرناک بودن تجاوز رژیم صهیونیستی به منابع آبی این کشور هشدار داد و تصریح کرد که تحرکات دشمن اسرائیلی می‌تواند به ایجاد تنش‌هایی با نتایج نامعلوم منجر شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار