ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

هشدار حزب‌الله به تل‌آویو: اجازه اکتشاف گاز ندارید

هشدار حزب‌الله به تل‌آویو: اجازه اکتشاف گاز ندارید «محمود قماطی» یکی از اعضای شورای سیاسی حزب الله، گفت: به اسرائیل اجازه نخواهیم داد که در منطقه مورد مناقشه، اقدام به اکتشاف گاز کند».
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 05
کد خبر: ۱۳۶۸۶۶

به گزارش راهبرد معاصر جنبش حزب‌الله لبنان امروز (یک‌شنبه) درخصوص ورود یک کشتی «اسرائیلی» به میدان گازی «کاریش» که از خط ۲۹دریایی این کشور عبور کرده واکنش نشان داد.

طبق گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم» و به نقل از منابع لبنانی، «محمود قماطی» یکی از اعضای شورای سیاسی حزب الله، گفت: به اسرائیل اجازه نخواهیم داد که در منطقه مورد مناقشه، اقدام به اکتشاف گاز کند».

«محمد رعد» رئیس ائتلاف وفاداری به مقاومت (حزب‌الله) در پارلمان لبنان نیز خطاب به مسئولان این کشور گفت: «بیایید شرکتی را با اراده خودمان انتخاب کنیم و در مورد آن به توافق برسیم؛ بگذارید از این شرکت بخواهیم که در زمان و دوره‌ای که ما معین می‌کنیم در آب‌های سرزمینی‌مان گاز اکتشاف کند».

وی ادامه داد: «هرکس از نزدیک شدن دشمن اسرائیلی به این شرکت می‌ترسد بداند که ما مراقب پاسخ به آن‌ها [صهیونیست‌ها] هستیم؛ اما خوب نیست کشورمان را در رهن جاه‌طلبی‌ها، منافع جناحی، ترس‌های کوچک و خواسته‌هایمان در اشغال برخی از موقعیت‌ها قرار دهیم».

این در حالی است که صبح امروز روزنامه لبنانی النهار گزارش داد که یک کشتی «اسرائیلی» برای استخراج گاز طبیعی مایع و ذخیره‌سازی آن وارد میدان گازی کاریش شده با عبور از خط ۲۹ دریایی، وارد منطقه مورد مناقشه با لبنان شده است.

این امر موجب واکنش‌های رسمی از سوی لبنان شده است. «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر پیشبرد امور لبنان نسبت به خطرناک بودن تجاوز رژیم صهیونیستی به منابع آبی این کشور هشدار داد و تصریح کرد که تحرکات دشمن اسرائیلی می‌تواند به ایجاد تنش‌هایی با نتایج نامعلوم منجر شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار