ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد

پنتاگون: علیرغم پافشاری ترکیه برای خرید اس-۴۰۰، به همکاری مشترک ادامه می‌دهیم

به گفته دو منبع آگاه در پنتاگون روابط میان واشنگتن و آنکارا ادامه خواهد داشت حتی اگر ترکیه بر تصمیم خود برای خرید سامانه‌های موشکی اس-۴۰۰ اصرار داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 16
کد خبر: ۱۳۷۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، بنا به اعلام دو منبع آگاه در پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) روابط میان واشنگتن و آنکارا ادامه خواهد داشت حتی اگر ترکیه بر تصمیم خود برای خرید سامانه‌های موشکی اس-۴۰۰ و حذف از برنامه تولیدی جنگنده‌های اف-۳۵ اصرار داشته باشد.

 

مایکل اندروز، سخنگوی پنتاگون در امور ناتو و اروپا در این باره گفت: ما روابط استراتژیک خود با ترکیه را تقدیر می‌کنیم و همکاری ما با آنکارا با توجه به برگزاری رزمایش‌های مشترک با نیرو‌های این کشور از جمله رزمایش عقاب آناتولی اهداف متعددی دارد و همکاری دو کشور تنها منحصر به برنامه تولید جنگنده‌های اف-۳۵ نمی‌شود.

 

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا درباره این سوال که آیا تغییر احتمالی در برنامه مشترک تولید جنگنده‌های اف- ۳۵ در صورت انصراف ترکیه از خرید سامانه پدافندی اس-۴۰۰، صورت خواهد گرفت یا خیر گفت اگر آنکارا به زودی قرارداد مربوط به سامانه اس-۴۰۰ را لغو کند، همه تصمیمات می‌تواند تغییر کند. این مقام آمریکایی افزود در این حالت واشنگتن از برنامه همکاری ترکیه در برنامه تولید اف- ۳۵ بار دیگر استقبال کرده و همچنان مذاکراتی با آن‌ها در این زمینه خواهد داشت.

 

ترکیه پس از اینکه در خرید سامانه دفاع موشکی از آمریکا ناکام ماند، در سال ۲۰۱۷ تصمیم گرفت که از روسیه سامانه اس-۴۰۰ خریداری کند. روسیه اعلام کرده است روند تحویل سامانه دفاع موشکی به ترکیه را از تیرماه آغاز می‌کند. آمریکا مدعی است چنین اقدامی در چارچوب ساختار دفاعی غرب همخوانی ندارد و تهدید برای جنگنده‌های اف-۳۵ خواهد بود. ترکیه قصد دارد این نوع از جنگنده را از آمریکا خریداری کند.

 

هراس آمریکا و سایر کشور‌های عضو ناتو این است که رهگیری جت‌های اف-۳۵ در رادار‌های سیستم دفاع موشکی اس-۴۰۰ وارد شده و توانایی این جنگ‌افزار در مقابله با روسیه را کاهش دهد.

 

گفتنی است پیشتر وزارت دفاع امریکا اعلام کرد واشنگتن تا ۳۱ ژوئیه (۱۰ تیرماه) به ترکیه زمان می‌دهد تا از خرید سامانه موشکی اس ۴۰۰ روسیه صرف نظر کند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار