کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

قتل قاچاقچی انسان و دوست ترامپ در زندان آمریکا

«چلسی منینگ» افشاگر آمریکایی اعلام کرد «جفری اپستین» قاچاقچی دختران زیر سن قانونی و دوست نزدیک رئیس جمهور سابق آمریکا، در زندان به قتل رسید.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 11
کد خبر: ۱۳۷۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» منینگ که هزاران مورد اطلاعات حساس نظامی را در اختیار سایت «ویکی لیکس» قرار داده است گفت: «این قتل است. قتل در زندان به این صورت رخ می‌دهد و من این را می‌دانم».

این افشاگر آمریکایی افزود: «برخی از این‌ها را در کتابم آورده‌ام. می‌خواهید از شر کسی در زندان خلاص شوید؟ اینطور انجامش دهید».

اپستین در تاریخ ششم جولای (پانزدهم تیر ماه) ۲۰۱۹ توسط پلیس فدرال آمریکا به اتهام قاچاق و فروش انسان و همچنین ایجاد شبکه وسیعی از باند ارائه دختران زیر سن قانونی جهت سوءاستفاده‌های جنسی بازداشت شد. با اینکه جلسه محاکمه وی در دادگاه،‌ با خودکشی وی دیگر برگزار نشد، اما اپستین در صورت مجرم شناخته شدن از سوی قاضی به حبس تا ۴۵ سال محکوم می‌شد.

صحنه مرگ اپستین شصت‌وشش ساله، که از دوستان نزدیک ترامپ بود، به نحوی است که این ذهنیت را القا می‌کند که او در سلولش در زندان «منهتن»، خود را حلق‌آویز کرده است.

با این حال دکتر «مایکل بادن» پزشک ارشد سابق پزشکی قانونی «نیویورک سیتی» تأکید کرده که جراحات موجود بر جسد اپستین نشان می‌دهد که مرگ وی بیشتر شبیه به قتل بوده تا اینکه خودکشی باشد.

به دنبال اعلام خبر مرگ ناگهانی او در سال ۲۰۱۹، پرونده‌اش مختومه شد. دادستان‌ها گفتند تحقیقات ادامه پیدا خواهد کرد تا همدستان احتمالی وی تحت پیگرد قرار گیرند. دلیل مرگ وی خودکشی عنوان شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار