روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند حزب الله لبنان: سلاح‌های مقاومت خط قرمز هستند بقائی: مهار نکردن اسرائیل، تکرار حملات در منطقه را در پی دارد دیدار و گفتگوی پزشکیان با بن سلمان در دوحه پزشکیان در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب: تروریست‌های حاکم بر تل آویو جری‌تر شده‌اند اسلامی: ملت ایران نه تهدیدپذیر است و نه تسلیم شدنی؛ دانش صنعت هسته‌ای کشورمان با بمباران از بین نخواهد رفت وزیر خارجه آمریکا فردا به قطر سفر می‌کند امیر قطر: دوحه هدف حمله خائنانه اسرائیل قرار گرفت بیانیه طلبکارانه اتحادیه اروپا علیه ایران در کنفرانس عمومی آژانس تجاوز اسرائیل به قنیطره در سایه سکوت رژیم جولانی وزیر خارجه پاکستان: اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسیم فؤاد حسین پیشنهاد نشست مشترک شورای همکاری خلیج فارس، عراق و ایران را مطرح کرد پیش‌نویس نشست دوحه: روند عادی‌سازی با حمله به قطر مورد تهدید قرار گرفته است دیدار وزرای خارجه ایران و لبنان/ رایزنی درباره روابط دو جانبه و اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف جنایات اسرائیل ادعای رسانه عبری: ترکیه نگران وقوع عملیات موساد است

روسیه: نیروهای ایرانی و روس هیچ رقابت یا موازنه قوایی در خاک سوریه ندارند

یویموف به روزنامه الوطن سوریه گفت که نیروهای روس، هیچ رقابت یا موازنه قوایی با نیروهای ایران در خاک سوریه ندارند و حضور نیروهای ایرانی و روس، بر اساس حقوق بین‌الملل و با دعوت دولت قانونی سوریه است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 12
کد خبر: ۱۳۸۰۳۶

به گزارش راهبرد معاصر «الکساندر یویموف» فرستاده ویژه رئیس جمهور روسیه و سفیر این کشور در سوریه گفت که حضور نیروهای این کشور در خاک سوریه، بر اساس مقتضای نظامی و سیاسی در این کشور است.

وی تأکید که بر خلاف دروغهای دشمنان نیروهای ایرانی و روس، بدو هیچ گونه رقابتی و در نهایت هماهنگی، مأموریتهای مختلفی انجام می‌دهند.

سفیر مسکو حملات رژیم موقت صهیونیستی به فرودگاه دمشق را محکوم و تصریح کرد، این اقدامات غیر مسئولانه، خطرات بزرگی بر خطوط هوایی دارد؛ لذا این رژیم باید از این اقدامات شرورانه دست بردارد.

یویموف هر گونه عملیات نظامی ترکیه در سوریه را نقض مستقیم حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه دانشت و گفت که دمشق با هیچ عملیاتی از سوی آنکارا موافق نیست. وی هر عملیات ترکیه را مسبب افزایش تنش در سوریه عنوان کرد.

این مقام روس با بیان اینکه تنها ضامن امنیت در مرزهای آنکارا و دمشق، فقط استقرار نیروهای دولت سوریه است، گفت که این مسئله، اجرای عملی اظهارات رسمی آنکارا است که در آن ادعا می‌کند به حاکمیت سوریه احترام می‌گذارد.

وی با اشاره به تداوم همکاری اقتصادی سوریه و روسیه، خبر داد که شرکتهای روس، در زمینه‌های زیرساختی، در حال اجرای پروژه‌های بزرگی هستند.

یویموف در پایان گفت که سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در جریان سفیر اخیر خود به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، بر بازگشت سوریه به اتحادیه عرب تأکید کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار