ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

مقام روس: کل اروپا را از روی نقشه محو خواهیم کرد

مقام روس: کل اروپا را از روی نقشه محو خواهیم کرد رئیس دومای روسیه در واکنش به اظهارات مقام سابق لهستانی هشدار داد که چنانچه موشک‌هایی با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای به کی یف ارسال شود، لهستان و کل اروپا از صفحه روزگار محو خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 14
کد خبر: ۱۳۸۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از میرور، «ویاچسلاو ولودین» رئیس دومای روسیه هشدار داد که چنانچه کشور‌های غربی موشک‌هایی با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای به اوکراین بدهند، اروپا از روی نقشه محو خواهد شد.

این هشدار پس از آن مطرح می‌شود که «رادوسلاو سیکورسکی» وزیر خارجه سابق لهستان پیشنهاد کرد که متحدان غربی حامی اوکراین در برابر عملیات نظامی روسیه در این کشور ممکن است دلایلی قانونی برای تامین سلاح‌های مرگبار به دولت کی یف داشته باشند.

وی مدعی شد که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه قرارداد «بوداپست» را که در سال ۱۹۹۴ میلادی تضمین امنیت اوکراین به امضا رسید، نقض کرده است و بنابراین این مسئله توجیهی برای کشور‌های غربی است تا بتوانند موشک‌هایی را در اختیار اوکراین بگذارند و این فرصت را به کی یف بدهند تا از استقلال خود دفاع کند.

ولودین در واکنش به این مسئله در پیامی که منتشر کرد نوشت که لهستان به همراه بقیه اروپا، در صورت تهدید روسیه، از هستی ساقط خواهند شد.

وی افزود: با چنین نمایندگانی، اروپایی‌ها مشکلاتی بسیار جدی‌تر نسبت به مشکلاتی خواهند داشت که تاکنون با آن‌ها مواجه شده‌اند (پناهندگان، تورم بی سابقه، بحران انرژی). سیکورسکی در حال تحریک یک درگیری هسته‌ای در مرکز اروپا است. او نه به آینده اوکراین فکر می‌کند و نه به آینده لهستان.

ولودین ادامه داد: اوکراین نه تنها باید از ایدئولوژی نازی رهایی یابد، بلکه باید غیرنظامی نیز شود و وضعیت عاری از سلاح هسته‌ای در این کشور تضمین گردد.

گفتنی است که پیمان بوداپست در پی فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق بین رهبران اوکراین، آمریکا و روسیه به امضا رسید. طبق این قرارداد، دو کشور آمریکا و روسیه متعهد شدند تا در ازای این مسئله که کی یف خلع سلاح هسته‌ای شود، امنیت اوکراین را تضمین کنند.

پیشتر نیز «دیمیتری روگوزین» رئیس سازمان هوا و فضای روسیه در واکنش به اقدامات تهدیدآمیز غربی‌ها اعلام کرده بود که سلاح‌های اتمی روسیه قادرند ظرف نیم ساعت کشور‌های ناتو را نابود کنند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار