بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

پنتاگون:پوتین احتمالا خواهان تصرف بخش اعظم اوکراین است

پنتاگون:پوتین احتمالا خواهان تصرف بخش اعظم اوکراین است کالین کال معاون پنتاگون در امور سیاسی که روز سه شنبه به وقت محلی در نشستی به میزبانی مرکز امنیت جدید آمریکا  سخن می گفت، مدعی شد که رئیس‌جمهوری روسیه احتمالا هنوز می‌خواهد بخش اعظم اوکراین را تصرف کند، اما مجبور شده است اهداف تاکتیکی خود را در جنگ محدود کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۹ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 14
کد خبر: ۱۳۸۴۳۶

به گزارش راهبرد معاصر وی ادعا کرد: هنوز فکر می کنم که او به دنبال بخش قابل توجهی از اوکراین، اگر نه، کل این کشور است. فکر نمی کنم پوتین بتواند به این اهداف دست یابد.

این مقام پنتاگون در عین حال گفت:  نیروهای روسیه ممکن است دستاوردهای تاکتیکی  را در مناطقی در اوکراین بدست آورند.

وی اضافه کرد: اوکراینی ها درحال مقاومت هستند. فکر نمی کنم روس ها ظرفیت دستیابی به این اهداف بزرگ را داشته باشند.

به گزارش ایرنا، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت و سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. 

اکنون جنگ اوکراین وارد چهارمین ماه شده است و واکنش‌ها به تهاجم روسیه، ارسال تسلیحات به اوکراین و بروز تبعات تازه آن در زمینه‌های سیاسی، نظامی، اقتصادی و اجتماعی همچنان ادامه دارد./ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار