آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

چه بخوریم که سوزش سر دل بهتر شود؟

شرایط خاص جسمی یا سابقه ابتلای شما به مشکلات گوارشی، ممکن است معده‌تان را حساس و آسیب‌پذیر کرده باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 17
کد خبر: ۱۳۸۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  اگر این روزها سوزش سردل، یبوست، درد معده و ضعف آزارتان می‌دهد، این چند قانون تغذیه را جدی بگیرید.

 

چه بخوریم؟
- به بهانه نداشتن وقت یا رژیم گرفتن، هیچ وعده غذایی را حذف نکنید. وعده‌های صبحانه، ناهار و شام را هرگز با همدیگر ادغام نکنید. به‌جای هله‌هوله‌خوری برای میان‌وعده‌هایتان برنامه سالمی تنظیم کنید.


- در روزهای گرم سعی کنید حداقل هشت لیوان مایعات سالم بنوشید. البته لازم نیست که همه مایعات موردنظر بدن را با آب خالص به آن برسانید. نوشیدنی‌هایی مثل تخم‌شربتی، خاکشیر و شربت‌های تهیه شده با عرقیات خنک هم می‌تواند حالتان را خوب کند.


- سفره صبحانه، ناهار و شام شما باید تنوعی از موادغذایی در بر داشته و از پنج گروه اصلی غذایی تشکیل شده باشد. نان و غلات، میوه‌ها، سبزیجات، گوشت و حبوبات و تخم‌مرغ، لبنیات و شیر از گروه‌هایی هستند که باید در سفره‌های سه وعده، ردی از آن‌ها پیدا شود.

 

چه نخوریم؟
- اگر سوزش سردل آزارتان می‌دهد، مصرف آش، سوپ و غذاهای مایع را برای مدتی فراموش کنید. در صورت ریفلاکس شدید، بهتر است نوشیدن چای و قهوه را هم لااقل تا زمان بهبود کنار بگذارید.


-ا گر سوزش سردل، شما را آزار می‌دهد، شیرینی‌ها به‌ویژه شیرینی‌های سرخ‌شده یا حاوی شیره را حذف کنید. این خوراکی‌های پُر از شیره یا چرب عوارضی مثل ترش‌کردن و سوزش سردل را ایجاد می‌کنند.


- غذاهای چرب و پُرادویه را در ماه رمضان به سفره‌تان نیاورید. این غذاها عطش را بیشتر و تحمل روزه‌داری در روزهای گرم پایان بهار را برایتان سخت‌تر می‌کنند.

 

غذاهای چرب و پُرادویه را تا زمان بهبود به سفره‌تان نیاورید. این غذاها ترشح اسید معده و سوزش سردل را بیشتر می‌کنند. گذشته از این، ادویه‌ها شما را در این روزهای گرم تشنه‌تر می‌کنند.

 

 

منبع: سلامانه

ارسال نظر
آخرین اخبار