شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

عصائب اهل الحق:مطلقا نمی‌توان در برابر تعرض آشکار ترکیه سکوت کرد

الخزعلی اعلام کرد: «هر عراقی‌ای در قبال ملتش قطره‌ای غیرت در خونش جریان داشته باشد، مطلقا نمی‌تواند در برابر تعرض آشکار ترکیه به فرزندان ملت ما در سنجار سکوت اختیار کند؛ مگر آنکه این قطره خون را اینانی که همچون سکوت گورستان‌ها ساکت خواهند ماند، از دست داده باشند.»
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۴ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 15
کد خبر: ۱۳۸۶۲۳

به گزارش راهبرد معاصر «قیس الخزعلی» دبیرکل جنبش «عصائب اهل الحق» در عراق، شامگاه امروز (چهارشنبه)، در بیانیه‌ای به حمله پهپادی ترکیه به شهر «سنجار» در منطقه کردستان عراق واکنش نشان داد.

بنابر گزارش پایگاه خبری «المعلومه»، الخزعلی اعلام کرد: «هر عراقی‌ای در قبال ملتش قطره‌ای غیرت در خونش جریان داشته باشد، مطلقا نمی‌تواند در برابر تعرض آشکار ترکیه به فرزندان ملت ما در سنجار سکوت اختیار کند؛ مگر آنکه این قطره خون را اینانی که همچون سکوت گورستان‌ها ساکت خواهند ماند، از دست داده باشند.»

دبیرکل عصائب اهل الحق بیان کرد: «در ارتباط با ما، ما حرف‌های زیادی برای گفتن داریم پس ساکت نخواهیم ماند.»

رسانه‌های کُردی، ظهر امروز (چهارشنبه)، از حمله پهپادی به چند ساختمان در بخش «سنونی» شهر سنجار خبر دادند.

پایگاه خبری شبکه «کوردستان۲۴» به نقل از شاهدان عینی گزارش داد در این حمله شش نفر کشته شده‌اند؛ با این حال برخی از رسانه‌ها شمار کشته‌ها را چهار نفر گزارش کردند.

طبق گفته رسانه‌های عراقی، ترکیه در این حمله مناطق غیرنظامی را هدف قرار داده که در پی آن تعدادی از شهروندان به شدت مجروح شدند.

پایگاه خبری شبکه «العهد» نیز گزارش داد که به دنبال این حمله یک کودک جان خود را از دست داده است. با این حال، سازمان مبارزه با تروریسیم منطقه کردستان عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که ترکیه مواضع حزب کارگران کردستان را هدف قرار داده است./فارس

ارسال نظر