اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف

عصائب اهل الحق:مطلقا نمی‌توان در برابر تعرض آشکار ترکیه سکوت کرد

عصائب اهل الحق:مطلقا نمی‌توان در برابر تعرض آشکار ترکیه سکوت کرد الخزعلی اعلام کرد: «هر عراقی‌ای در قبال ملتش قطره‌ای غیرت در خونش جریان داشته باشد، مطلقا نمی‌تواند در برابر تعرض آشکار ترکیه به فرزندان ملت ما در سنجار سکوت اختیار کند؛ مگر آنکه این قطره خون را اینانی که همچون سکوت گورستان‌ها ساکت خواهند ماند، از دست داده باشند.»
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۴ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 15
کد خبر: ۱۳۸۶۲۳

به گزارش راهبرد معاصر «قیس الخزعلی» دبیرکل جنبش «عصائب اهل الحق» در عراق، شامگاه امروز (چهارشنبه)، در بیانیه‌ای به حمله پهپادی ترکیه به شهر «سنجار» در منطقه کردستان عراق واکنش نشان داد.

بنابر گزارش پایگاه خبری «المعلومه»، الخزعلی اعلام کرد: «هر عراقی‌ای در قبال ملتش قطره‌ای غیرت در خونش جریان داشته باشد، مطلقا نمی‌تواند در برابر تعرض آشکار ترکیه به فرزندان ملت ما در سنجار سکوت اختیار کند؛ مگر آنکه این قطره خون را اینانی که همچون سکوت گورستان‌ها ساکت خواهند ماند، از دست داده باشند.»

دبیرکل عصائب اهل الحق بیان کرد: «در ارتباط با ما، ما حرف‌های زیادی برای گفتن داریم پس ساکت نخواهیم ماند.»

رسانه‌های کُردی، ظهر امروز (چهارشنبه)، از حمله پهپادی به چند ساختمان در بخش «سنونی» شهر سنجار خبر دادند.

پایگاه خبری شبکه «کوردستان۲۴» به نقل از شاهدان عینی گزارش داد در این حمله شش نفر کشته شده‌اند؛ با این حال برخی از رسانه‌ها شمار کشته‌ها را چهار نفر گزارش کردند.

طبق گفته رسانه‌های عراقی، ترکیه در این حمله مناطق غیرنظامی را هدف قرار داده که در پی آن تعدادی از شهروندان به شدت مجروح شدند.

پایگاه خبری شبکه «العهد» نیز گزارش داد که به دنبال این حمله یک کودک جان خود را از دست داده است. با این حال، سازمان مبارزه با تروریسیم منطقه کردستان عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که ترکیه مواضع حزب کارگران کردستان را هدف قرار داده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار