پهپاد ایرانی که ابرها را به گریه می‌اندازد هفته آینده ایران غرق در باران می‌شود! ۱۵ مجرم در یک هفته هدف گلوله پلیس قرار گرفتند رئیس قوه قضائیه: "بی‌عفتی و بی‌حجابی" دیگر نباید ادامه یابد/ هیچ‌کس وضع موجود را نمی‌پسند‌د سخنگوی قوه قضائیه: پیشگیری اجتماعی را از سرچشمه‌ها آغاز کنیم وزیر علوم: بسیاری از پروژه‌های دانشجویی به تجاری‌سازی رسیده‌اند هیاهوی بلک فرایدی در شمال ایران/ جمعه سیاه چگونه پول شما را می‌بلعد؟ تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در تهران اعمال ممنوعیت تردد حتی برای دارندگان طرح ترافیک وزیر آموزش و پرورش: این وزارتخانه در ۴۶ سال گذشته اولویت دولت‌ها نبوده فراخوان استخدام در فراجا + شرایط  صدور هشدار جدید هواشناسی؛ آغاز تشدید آلودگی هوا در ۹ کلانشهر از فردا خبر خوش برای متقاضیان دریافت مجوز وکالت رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: تهران در شدیدترین اپیزود آلودگی هوا قرار دارد آناکوندای ۱۲ میلیون‌ساله؛ مار غول‌پیکری که هرگز کوچک نشد بازداشت معاون شهردار کرمانشاه توسط سربازان گمنام امام زمان

آخرین وضعیت طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس

نماینده مردم بروجرد در مجلس با اشاره به ضرورت ساماندهی استخدام کارکنان دولت گفت: آقای رئیس جمهور بار‌ها در محافل مختلف از این موضوع حمایت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۴ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 19
کد خبر: ۱۳۹۰۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، عباس گودرزی در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۲۹ خرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی گفت: دکتر قالیباف، شما سوگند یاد کرده اید و باید به آیین نامه عمل کنید، در تبصره یک ماده ۱۰۰ قانون آیین نامه داخلی مجلس ذکر شده که اگر برای طرحی ۵۰ امضا جمع شود، در اولویت بررسی قرار می‌گیرد. طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت و بحث ساماندهی نیرو‌های طرف قرارداد با شرکت‌های نیروی انسانی بیش از ۱۸۰ امضا دارد، اما ماه هاست که این موضوع به تعویق افتاده است.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس مجلس با بیان اینکه آقای قالیباف شما خود جزو موافقان طرح بودید، افزود: آقای رئیس جمهور بار‌ها در محافل مختلف از این موضوع حمایت کردند. شرکت‌ها بر سر ظلم، تبعیض، بی عدالتی، رانت و فساد هستند.

وی اضافه کرد: تا کی می‌خواهید جزیره‌ای تصمیم بگیرید، چرا یک بار برای همیشه تصمیم درستی نمی‌گیرید که هر روز از بیرون مجلس را مهندسی می‌کنند؟

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: آقای قالیباف، فرمودید با سازمان اداری و استخدامی جلسه بگذارند، در ایام عید فطر، سه شبانه روز جلسه گذاشتیم و تفاهم کردیم و برشی از طرح را آوردیم، فرمودید تا پایان بهار موضوع به نتیجه می‌رسد که متاسفانه امروز و فردا می‌شود، تنها راه حل این موضوع عمل به قانون است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار