اولین محصول برای درمان ویتیلیگو وارد فهرست دارویی شد-راهبرد معاصر
کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس

اولین محصول برای درمان ویتیلیگو وارد فهرست دارویی شد

مدیر گروه پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان گفت: ما اولین محصول سلولی کشور را وارد فهرست دارویی برای درمان بیماری خودایمنی و ژنتیکی «ویتیلیگو» کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۰۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 29
کد خبر: ۱۴۰۳۹۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود وثوق مدیر گروه پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان در برنامه «روزنه» رادیو گفتگو اظهارکرد: ما در قرن حاضر شاهد ارتقای سطح خدمات بهداشتی و پیشرفت دانش بشر در حوزه‌های مرتبط به سلامت هستیم.

وی افزود: خروجی این پیشرفت و ارتقای سطح سلامت، افزایش سطح امید به زندگی در کلیه جوامع بشری است بطوریکه سطح امید به زندگی در قرن حاضر نسبت به سال‌ها و قرون گذشته افزایش معنادار و چشمگیری پیدا کرده است.

مدیر گروه پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان گفت: با افزایش طول عمر و پیر شدن جوامع، میزان ناتوانی افراد به علت کهولت سن و بیماری‌های تحلیل برنده‌ای که اندام‌ها و سیستم بدن را درگیر می‌کند خیلی افزایش پیدا می‌کند، اما دانش پزشکی بازساختی به عنوان یک دانش بین رشته‌ای دو هدف اصلی ترمیم و جایگزینی بافت‌های آسیب دیده را دنبال می‌کند و با این دو رویکرد می‌توان به ارتقای سطح رضایتمندی افراد از زندگیشان کمک کنیم.

وثوق درمورد دستاورد‌های پژوهشگاه در این حوزه اظهارکرد: دانش پزشکی بازساختی دو بال اصلی دارد؛ بال سلول‌های بنیادی و بال مهندسی بافت که این دو بال به تحقق دو هدف ترمیم و جایگزینی بافت‌های آسیب دیده کمک می‌کنند.

وی افزود: دانش سلول‌های بنیادی به تولید انبوه انواع رده‌های سلولی در جهت جایگزینی کمک می‌کند و دانش مهندسی بافت هم ساخت داربست مناسب برای لانه گزینی سلول‌های تولید شده را ایجاد می‌کند.

وثوق یادآورشد: ما سلول‌های بنیادی جنینی را برای اولین بار در سال ۲۰۰۴ در پژوهشگاه رویان و منطقه غرب آسیا ایجاد کردیم.

وی افزود: بعد از کسب توفیقات در علوم پایه و ایجاد رده‌های مختلف سلولی، در فاز بعد باید دانش را به مرحله تجاری سازی و استفاده برسانیم و سلول را تحت فرآیند کارآزمایی بالینی بررسی کنیم که بین ۶ تا ۱۲ سال طول می‌کشد.

مدیر گروه پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان با اشاره به اینکه این فرآیند‌ها با نظارت سازمان غذا و دارو در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور انجام می‌شود و اداره‌های مختلف سازمان در این کار دخیل هستند گفت: ما اولین محصول سلولی کشور را وارد فهرست دارویی برای درمان بیماری خودایمنی و ژنتیکی «ویتیلیگو» کردیم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضا صانعی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۸
0
0
ویتیلیگو
آخرین اخبار