چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

تأثیر خوردن آجیل در کاهش شیوع بیماری‌های کلیوی

بر اساس پژوهشی که نتایج آن به تازگی در مجله «انجمن نفرولوژی آمریکا» به چاپ رسیده، مصرف آجیل با کاهش قابل توجه شیوع بیماری‌های کلیوی و نیز کاهش علل مرگ و میر ناشی از بیماری‌های مزمن کلیه و غیر آن همراه است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۲۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 12
کد خبر: ۱۴۲۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر «کوشو وانگ» (Koushu Wang) از دانشگاه علم و فناوری هاوژونگ (Huazhong University of Science and Technology) واقع در ووهان چین به همراه همکارانش، داده‌های ۶ هزار و ۷۲ بزرگسال آمریکایی ۲۰ سال به بالا را به منظور ارزیابی ارتباط میان مصرف آجیل و مرگ و میر‌های مرتبط با بیماری‌های مزمن کلیه و نیز شیوع این بیماری‌ها مورد بررسی قرار دادند.

این محققان چینی دریافتند مصرف آجیل یک تا شش بار در طول هفته، با کاهش شیوع بیماری‌های مزمن کلیوی مرتبط است. همچنین مصرف بیشتر آجیل در افرادی که مبتلا به بیماری‌های مزمن کلیوی نیستند، به شکلی قابل توجه با تمامی علل مرگ و میر و نیز مرگ و میر‌های قلبی- عروقی مرتبط بوده است.

یافته‌های این محققان نشان داد رابطه معکوسی میان مصرف آجیل یک تا شش بار در هفته با تمامی علل مرگ و میر در جمعیت مبتلا به بیماری مزمن کلیه وجود دارد.

محققان این پژوهش اعلام کردند: ما به بیماران مزمن کلیوی توصیه می‌کنیم تا مصرفی کافی و متناسب از آجیل به میزان یک تا شش بار در هفته داشته باشند.با این حال، طبق این گزارش، تحقیقات بیشتری برای تأیید این نتایج نیاز است انجام شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار