مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور

تأثیر خوردن آجیل در کاهش شیوع بیماری‌های کلیوی

بر اساس پژوهشی که نتایج آن به تازگی در مجله «انجمن نفرولوژی آمریکا» به چاپ رسیده، مصرف آجیل با کاهش قابل توجه شیوع بیماری‌های کلیوی و نیز کاهش علل مرگ و میر ناشی از بیماری‌های مزمن کلیه و غیر آن همراه است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۲۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 12
کد خبر: ۱۴۲۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر «کوشو وانگ» (Koushu Wang) از دانشگاه علم و فناوری هاوژونگ (Huazhong University of Science and Technology) واقع در ووهان چین به همراه همکارانش، داده‌های ۶ هزار و ۷۲ بزرگسال آمریکایی ۲۰ سال به بالا را به منظور ارزیابی ارتباط میان مصرف آجیل و مرگ و میر‌های مرتبط با بیماری‌های مزمن کلیه و نیز شیوع این بیماری‌ها مورد بررسی قرار دادند.

این محققان چینی دریافتند مصرف آجیل یک تا شش بار در طول هفته، با کاهش شیوع بیماری‌های مزمن کلیوی مرتبط است. همچنین مصرف بیشتر آجیل در افرادی که مبتلا به بیماری‌های مزمن کلیوی نیستند، به شکلی قابل توجه با تمامی علل مرگ و میر و نیز مرگ و میر‌های قلبی- عروقی مرتبط بوده است.

یافته‌های این محققان نشان داد رابطه معکوسی میان مصرف آجیل یک تا شش بار در هفته با تمامی علل مرگ و میر در جمعیت مبتلا به بیماری مزمن کلیه وجود دارد.

محققان این پژوهش اعلام کردند: ما به بیماران مزمن کلیوی توصیه می‌کنیم تا مصرفی کافی و متناسب از آجیل به میزان یک تا شش بار در هفته داشته باشند.با این حال، طبق این گزارش، تحقیقات بیشتری برای تأیید این نتایج نیاز است انجام شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار