خواص آجیل برای افراد کهنسال-راهبرد معاصر
بازداشت مدعی نفوذ در دستگاه قضایی اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های کشور مشاهده سیاه‌گوش در یکی از زیستگاه‌های اشنویه آغاز پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از ۲۳ آبان ماهواره استارلینک به زمین سقوط کرد شوک به بازنشستگان با عدم پرداخت حقوق‌ها در این ماه تازه‌ترین معافیت‌های سربازی در سال ۱۴۰۳ | خبر مهم درباره مشمولان بالای ۳۵ سال صدور اعلان نارنجی هواشناسی برای ۵ استان | تهران هشدار گرفت یک عضو شورای شهر چرام به اتهام ارتشا بازداشت شد قاضی دیوان عالی کشور: انتقال اموال برای نپرداختن مهریه قابل تعقیب کیفری است خبر خوش صندوق ذخیره فرهنگیان|واریز ۲ هزار میلیارد تومان به حساب فرهنگیان بازنشسته انتصابات جدید در شهرداری تهران + جزئیات همسان سازی حقوق بازنشستگان به ایستگاه آخر رسید علی سلامت کیست؟ | جزئیات ماجرای شکایت ده‌ها زن همدانی | زمان و محل اجرای حکم اعلام شد ورود دستگاه قضا به ماجرای رفتار غیرمتعارف در کارخانۀ لبنی

خواص آجیل برای افراد کهنسال

تحقیقات متعدد نشان داده است مصرف آجیل خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد و سلامت قلب را تضمین می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 09
کد خبر: ۱۲۵۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر آجیل فواید بی شماری برای بدن انسان دارد. در این میان، افراد کهنسال بیشترین سود را از گنجاندن آجیل به رژیم غذایی خود می‌برند. گرچه آجیل حجم بسیار کمی دارد، اما سرشار از مواد مغذی و ویتامین‌های مورد نیاز بدن است.

تحقیقات متعدد نشان داده است مصرف آجیل خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد و سلامت قلب را تضمین می‌کند. یک تحقیق در سال ۲۰۲۰ نشان داد گنجاندن آجیل به رژیم غذایی خطر ابتلا به سرطان به ویژه سرطان‌های مرتبط با سیستم گوارشی را کاهش دهد.

پژوهشی دیگر در سال ۲۰۱۹ حاکی از آن بود که مصرف آجیل به میزان قابل توجهی از ابتلا به بیماری‌های مرگبار قلبی – عروقی جلوگیری می‌کند. متخصصان می‌گویند دو نوع چربی وجود دارد که یکی اشباع شده و دیگری غیراشباع است. چربی‌های غیراشباع موجود در آجیل نه تنها سطح کلسترول خوب خون را افزایش می‌دهد، بلکه به کاهش سطح کلسترول بد خون نیز کمک می‌کند.

مصرف آجیل به دلیل چربی‌های غیراشباع باعث کاهش کلسترول بد، کاهش التهاب بدن، حفاظت از قلب، کاهش درد مفاصل، و حفظ سلامت ذهنی می‌شود. در حقیقت اسید چرب امگا ۳ موجود در آجیل یکی از بهترین منابع مغذی برای سلول‌های مغز است.

تحقیقات دانشمندان نشان داده است اسید چرب امگا ۳ موجود در آجیل مانع از ابتلا به دمانس (زوال عقلی) در افراد کهنسال می‌شود. زوال عقلی به مجموعه‌ای از بیماری‌های ذهنی اطلاق می‌شود که معروف‌ترین آن‌ها آلزایمر است. تحقیقاتی در سال ۲۰۲۰ نشان داد ارتباط مستقیمی میان مصرف گردو و عملکرد شناختی در افراد کهنسال وجود دارد. کهنسالانی که روزانه یک چهارم فنجان گردو مصرف می‌کنند، عملکرد شناختی و ذهنی بهتری نسبت به سایر همسالان خود داشتند.

متخصصان تاکید دارند به دلیل خواص بی شمار آجیل، افراد کهنسال باید توجه ویژه‌ای به رژیم غذایی خود در این زمینه داشته باشند. حجم پایین و در عین حال خواص بسیار بالای آجیل، آن را به ماده غذایی مهمی در رژیم افراد مسن تبدیل کرده است.

از آنجا که دارو‌های شیمیایی دارای عوارض جانبی متعددی هستند، مصرف آن‌ها در افراد کهنسال می‌تواند باعث ایجاد ناراحتی عمومی شود. با این حال، آجیل فارغ از آنکه در گروه مواد غذایی دسته بندی می‌شود، اما در حقیقت یک داروی بی عوارض است که می‌تواند به تامین نیاز‌های بدن افراد کهنسال و جلوگیری از بیماری در این گروه سنی کمک کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده