سخنگوی سپاه: امروز حتی یک شناور جنگی آمریکا در خلیج فارس حضور ندارد در دیدار وزیر کشور پاکستان با عراقچی چه گذشت؟ هشدار سازمان ملل: کرانه باختری در آستانه فروپاشی قرار دارد پشت درهای بسته کاخ سفید چه می‌گذرد؟ ترامپ از تصمیم‌گیری جنگ کنار گذاشته شد ترامپ در ادعایی خواستار دریافت غرامت از ایران شد! زلزله‌ای با قدرت ۷.۴ ریشتر کلمبیا را لرزاند اعلام حادثه امنیتی در نزدیکی باشگاه گلف ترامپ ادعای ترامپ: بدون تشدید تنش با ایران تعامل می‌کنیم! ترامپ: با ایران شبه‌مذاکره می‌کنیم؛ درست مثل یک بازی شطرنج حل می‌شود عراقچی: توافق با عمان نزدیک است/ سهم ۱۱ درصدی ایران از خزر صحت دارد؟ ادعا‌های سنتکام: محاصره دریایی ایران را ادامه می‌دهیم حال وخیم جو بایدن از زبان پسرش فرمانده سنتکام وارد اراضی اشغالی شد + جزئیات عمان: مذاکرات درباره ترتیبات دریانوردی در تنگه هرمز در فضای مثبت جریان دارد ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز عضو سازمان بدر: حملات به عربستان از پایگاه‌های اسرائیلی در سوریه انجام شد

امارات:باید با ایران تنش زدایی و همکاری اقتصادی کنیم

امارات:باید با ایران تنش زدایی و همکاری اقتصادی کنیم یک مقام بلند پایه امارات متحده عربی در گفت‌و‌گو با یک شبکه خبری آمریکایی بر لزوم تنش زدایی با ایران تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۲۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 16
کد خبر: ۱۴۲۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر «انور قرقاش» وزیر مشاور امارات متحده عربی به «بکی اندرسون» خبرنگار «سی‌ان‌ان» گفت: «ما آماده همکاری با طرح آمریکا هستیم، اما هیچ کشور دیگری در منطقه را هدف قرار نمی‌دهیم و من به طور خاص به ایران اشاره می‌کنم. امارات در حال اعزام سفیر خود به تهران است.»

قرقاش به  خبرنگار سی‌ان‌ان گفت که نیاز به تنش زدایی با ایران وجود دارد.

وی گفت: «ما باید راه حل هایی پیدا و همچنین باید از همکاری‌های اقتصادی در زمینه های مختلف استفاده کنیم.»

«عبدالخالق عبدالله»  استاد علوم سیاسی در امارات نیز به سی‌ان‌ان گفت که تشکیل یک ائتلاف نظامی بالقوه به عنوان ناتو منطقه ای بسیار تحریک آمیز است و  فکر نمی‌کنم پیوستن به آن قابل قبول باشد.

قرقاش در گفت‌وگو با خبرگزاری «رویترز» نیز گفته بود کها بوظبی پذیرای ایجاد محور علیه هیچ کشوری در منطقه به ویژه ایران نیست و ایده رویکرد تقابلی با ایران چیزی نیست که امارات از آن استقبال کند.

وی به رویترز گفت: «ایران همسایه ما است و شکی نیست که ما دائما نگران سیاست‌های منطقه‌ای ایران هستیم که می‌بینیم به خود ایران آسیب می‌رساند و کمکی به تلاش‌های دیپلماتیک جهت صلح در منطقه نمی‌کند.»

پیش از این نیز «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در سفری کوتاه به ابوظبی گفته بود که صفحه جدیدی در روابط ایران و امارات گشوده شده است.

وی با انتشار تصویری از دیدارش با «محمد بن زاید آل نهیان» رئیس جدید امارات نوشت: صفحه جدیدی در روابط جمهوری اسلامی ایران و امارات گشوده شد. به گرمی دست همسایگان خود را می فشاریم. گرمی روابط همسایگان، دشمنان منطقه را مایوس می‌سازد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار