آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

ایران سفیر خود در سوئد را به تهران فراخواند

ایران سفیر خود در سوئد را به تهران فراخواند در پی حکم دادگاه سوئد علیه حمید نوری و در اعتراض به این حکم، ایران سفیر خود در سوئد را برای پاره‌ای مشورت‌ها به تهران فراخواند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۲۹ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 20
کد خبر: ۱۴۳۳۵۴

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه امسب (چهارشنبه) از فراخواندن «احمد معصومی فر» سفیر جمهوری اسلامی ایران در استکهلم به تهران در پی صدور حکم دادگاه سوئد علیه حمید نوری شهروند ایرانی بازداشت شده در این کشور خبر داد.

وی در پی حکم و بیانیه غیرقانونی صادر شده در سوئد در خصوص حمید نوری گفت: جمهوری اسلامی ایران، در اعتراض به بیانیه و حکم غیرقانونی صادر شده در سوئد علیه آقای حمید نوری که مبتنی بر اتهامات بی پایه، مخدوش و ساختگی است، تصمیم گرفته است سفیر کشورمان در سوئد را برای پاره‌ای از مشورت‌ها به تهران فراخواند.

دادگاهی در سوئد روز پنجشنبه حمید نوری ایرانی بازداشت شده در این کشور را به حبس ابد محکوم کرد. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار