لفاظی‌های تکراری بولتون و نتانیاهو علیه ایران-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

لفاظی‌های تکراری بولتون و نتانیاهو علیه ایران

مشاور امنیت ملی کاخ سفید و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در یک نشست خبری مشترک بار دیگر به اتهام‌زنی به جمهوری اسلامی ایران پرداختند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۰۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 23
کد خبر: ۱۴۳۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید که به فلسطین اشغالی سفر کرده، روز یکشنبه در یک نشست خبری مشترک علیه ایران موضع‌گیری کردند.

 

نتانیاهو در این نشست که در قدس اشغالی برگزار شد، ادعا کرد: «ایران از منابعی که پس از توافق هسه‌ای به دست آورد، برای تهدید کشورهای منطقه استفاده کرده است.»

 

وی بار دیگر ایران را عامل بی‌ثباتی در منطقه غرب آسیا توصیف کرد و گفت امیدوار است گفت‌وگوهایش با بولتون به تقویت هرچه بیشتر روابط تل‌آویو و واشنگتن منجر شود.

 

در ادامه این نشست خبری، بولتون بر اهمیت روابط آمریکا با رژیم صهیونیستی تأکید کرد و گفت امیدوار است در این «برهه مهم» رابطه دو طرف بیش از پیش تحکیم شود.

 

هدف از سفر بولتون به فلسطین اشغالی شرکت در نشست سه‌جانبه‌ای است که قرار است با حضور او، «معیر بن شبات» مشاور امنیتی نتانیاهو و «نیکلای پاتروشف» دبیر شورای امنیت ملی روسیه در قدس اشغالی برگزار شود. نتانیاهو و بولتون در نشست خبری هدف از این دیدار را بحث درباره سوریه عنوان کردند.

 

بولتون در بخشی از صحبت‌هایش در مورد روابط واشنگتن و تل‌آویو گفت: «نباید تردیدی باشد که در دوره رهبری نخست‌وزیر نتانیاهو و رئیس‌جمهور [دونالد] ترامپ، رابطه امنیتی ایالات متحده و اسرائیل قدرتمندتر از هر زمان دیگری است. تنها رهبران قدرتمند هستند که می‌توانند تعهدات قوی داشته باشند. این دولت اورشلیم (قدس) را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناخته، سفارت خود را به اینجا منتقل کرده، حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان (اشغالی) را به رسمیت شناخته و همکاری‌های نظامی میان دو طرف را به سطحی تازه رسانده است.»

 

 

وی گفت روابط نزدیک نتانیاهو با ترامپ و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه شانس اینکه سه طرف بتوانند در دیدار خود در مورد موضوعات مختلف امنیتی به توافقاتی دست یابند، را افزایش می‌دهد.

 

استفاده بولتون از نام جعلی برای خلیج فارس

مشاور امنیت ملی کاخ سفید در ادامه با متهم کردن ایران به تلاش برای ساخت تسلیحات اتمی، ارسال سلاح و تجهیزات جنگی پیشرفته به مناطق مختلف غرب آسیا و تهدید رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، برای اشاره به نام خلیج فارس از نامی مجعول استفاده کرده و سپس گفت: «این‌ها نشانه‌های ملتی نیست که به دنبال صلح باشد.»

 

وی افزود: «نه ایران و نه هیچ کشور ستیزه‌جوی دیگری، نباید احتیاط و خویشتنداری ایالات متحده را حاکی از ضعف تفسیر کند. هیچ کس به آن‌ها مجوز شکار در خاورمیانه نداده است. همانطور که رئیس‌جمهور ترامپ روز جمعه گفت، ارتش ما احیا شده و آماده اقدام است و با فاصله زیاد از دیگران، بهترین در جهان است. تحریم‌ها در حال آسیب زدن است و دیشب مقدار آن‌ها بیشتر هم شد. ایران هرگز به تسلیحات هسته‌ای دست نخواهد یافت، نه علیه ایالات متحده و نه علیه جهان.»

 

بولتون با اشاره به توییت شب گذشته ترامپ که گفت حمله نظامی به ایران را لغو نکرده و صرفا فعلا جلوی آن را گرفته است، گفت: «انتظار داریم دور تازه تحریم‌ها که رئیس‌جمهور ترامپ هم به آن اشاره کرد و از چند هفته پیش در حال آماده‌سازی است، روز دوشنبه اعلام عمومی اعلام شود. آماده باشید.»

 

این هفته پس از ساقط شدن یک پهپاد جاسوسی متجاوز آمریکا در ایران، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد که قصد اقدام نظامی علیه ایران را داشته، اما دقایق پایانی و با شنیدن میزان کشته‌های احتمالی، از این تصمیم منصرف شده است. روزنامه «نیویورک‌تایمز» بعدا گزارش داد که نگرانی از تبعات نظامی و سیاسی چنین حمله‌ای و همچنین عدم اطمینان به ادعای پنتاگون مبنی بر هدف قرار گرفتن پهپاد در آسمان بین‌المللی، دلایل اصلی تغییر تصمیم ترامپ بوده‌اند. وی با این حال، شب گذشته مدعی شد که از این تصمیم عقب‌نشینی نکرده و صرفا اجرای آن را متوقف کرده است.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر