زلنسکی: از عضویت در ناتو منصرف شدیم واکنش ایران به حمله مسلحانه در سیدنی استرالیا حماس ترور رائد سعد فرمانده ارشد القسام را تایید کرد اتهام زنی اسرائیل: ایران پشت حمله به یهودیان در سیدنی است/ هویت یکی از تیراندازان اعلام شد  ادعای منابع عبری: اسرائیل، واشنگتن را پس از ترور رائد سعد مطلع کرد سندرز: ترامپ ما را وارد جنگ غیرقانونی با ونزوئلا می‌کند تهدید ترامپ پس از کشته شدن ۳ آمریکایی در سوریه/ وعده انتقام از داعش عراقچی: خواهان حل مسائل از طریق دیپلماسی هستیم جزئیات ترور رائد سعد فرمانده ارشد القسام + عکس بیانیه مشترک نتانیاهو و کاتس در توجیه ترور «رائد سعد» وعده آمریکا به اوکراین در صورت موافقت با امتیازات سرزمینی به روسیه گروسی: تلاش می‌کنیم در خصوص پرونده هسته‌ای ایران، به راه‌حلی پایدار دست یابیم/ مشکل هنوز حل نشده؛ بازرسان باید کار خود را بر اساس توافقات موجود، از سر گیرند شیخ نعیم قاسم: حتی اگر آسمان به زمین بیاید، برای تحقق اهداف اسرائیل خلع سلاح نخواهیم شد حمله مرگبار به نظامیان آمریکایی در تدمر آیا ترکیه با آمریکا معامله می‌کند؟

جریان صدر: تحصن در پارلمان عراق ادامه خواهد داشت

مدیر دفتر سید مقتدی الصدر رهبر جریان صدر گفت که تحصن حامیان این جریان همچنان ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 31
کد خبر: ۱۴۴۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر الجابری مدیر دفتر سید مقتدی الصدر رهبر جریان صدر عراق امروز یکشنبه (نهم مرداد) به خبرگزاری اسپوتنیک گفت: تحصن در پارلمان، نامحدود است و ملت عراق، حرف آخر را می‌زند. این تحصن تا زمانی که گروه‌های فاسد از قدرت برکنار شوند، همچنان ادامه خواهد داشت.

وی با این ادعا که اولین و آخرین هدف تحصن، کنار زدن فساد است، تصریح کرد: اگر فساد کنار زده شود، عراق نفس خواهد کشید و اگر نشود، چنین نخواهد شد. فرقه‌گرایی نیز ادامه خواهد داشت.

این مقام جریام صدر مدعی شد: فرقه‌گرایی و کسانی که به وطنی خارج از وطن خود، وابسته هستند، باقی خواهند ماند. این مسئله، مورد رضایت وجدان بیدار کسانی نیست که وارد پارلمان عراق شدند.

الجابری درباره مذاکره با چارچوب هماهنگی شیعیان هم گفت: چه کسی نماینده چارچوب هماهنگی (الاطار التنسیقی) است؟ نوری المالکی، با حیدر العبادی، یا هادی العامری یا عمار الحکیم؟ ما نمی‌دانیم، چارچوب، چه کسی است؟ همه آنها، «چارچوب هماهنگی» را خطاب قرار می‌دهند. آیا چارچوب در داخل عراق است یا خارج از آن؟».

مدیر دفتر صدر در بغداد، همچنین شب گذشته، پس از آشوبگری حامیان این جریان، مدعی شد که این اقدامات، تحت رهبری جریان صدر نیست.

الجابری گفت: تظاهراتی که در حال برگزاری است، وابسته به جریان صدر نیست، بلکه این جریان، بخشی از تظاهرات است و تحت رهبری آن قرار ندارد.

این در حالی است که دو روز پیش، جریان صدر دوباره در اقدامی خلاف قانون، طرفدارانش را به تظاهرات دعوت و فضای بغداد را متشنج و آشوب‌زده کرد. چهارشنبه پیش نیز، این معترضان حامی صدر، به ساختمان پارلمان حمله کرده بودند و به اموال عمومی آسیب زده بودند.

احزاب سیاسی در عراق روز گذشته منتظر برگزاری جلسه پارلمان برای آغاز روند سیاسی جدید بودند، اما جریان صدر دوباره در اقدامی خلاف قانون، طرفدارانش را به تظاهرات دعوت و فضای بغداد را متشنج و آشوب‌زده کرد./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار