پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

اطلاعیه ستاد مقابله با کرونا در خصوص برگزاری فعالیت‌های ورزشی

ستاد مقابله با کرونا در خصوص تعطیلی ورزش کشور تصمیم جدیدی اتخاذ کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 04
کد خبر: ۱۴۵۵۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس آخرین اصلاحیه طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌های متناسب با وضعیت و روند بیماری کووید -۱۹ در شهرهای کشور، مصوبه پنجاه و دومین جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا، مشاغل گروه یک (مجاز به فعالیت در تمام شهرستان‌ها حتی در شرایط قرمز)، مشاغل گروه دو (مجاز به فعالیت در شهرهای نارنجی)، مشاغل گروه سه (مجاز به فعالیت در شهرهای زرد) و مشاغل گروه چهار (مجاز به فعالیت تنها در شهرهای آبی) بودند.

 

غلامرضا نوروزی، رییس فدراسیون پزشکی ورزشی با اشاره به در دوره جدید شیوع ویروس کرونا دولت سیاستی مبنی بر تعطیلی ندارد، اظهار کرد: به همین دلیل در ستاد مقابله با کرونا در ورزش تعیین شد با توجه به رویکرد دولت، شاهد تعطیلی مسابقات، تمرینات و فعالیت‌های ورزشی نباشیم.

 

وی ادامه داد: تاکید و رویکرد ستاد مقابله با کرونا در ورزش تلاش بر عدم وضع تعطیلی است اما رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی به صورت جدی در دستورکار قرار دارد مگر اینکه شرایط به جایی برسد که مجبور شویم مجددا تعطیلی وضع کنیم.

 

رییس فدراسیون پزشکی ورزشی با بیان اینکه هرچند رنگبندی وجود دارد اما با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مسابقات، تمرینات و فعالیت‌های ورزشی انجام می‌شود، عنوان کرد: از نظر اجتماعی و اقتصادی راهی جز رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل‌ها نداریم و باید شرایط را اینگونه پیش ببریم.

 

نوروزی افزود: در سطح دنیا نیز تعطیلی نداریم و راهی جز برگزاری مسابقات و انجام فعالیت‌های ورزشی نیست./ایسنا

 

ارسال نظر
آخرین اخبار